zuzanka píše:
Dobrý den, je mi 16 let a BMI je 17,3.
Mám přemnožené kvasinky (pravidelně to ověřuji plivacím testem) a už 7 měsíců se s tím snažím něco dělat-naprosto jsem ze svého jídelníčku vyřadila veškerý cukr (a ze začátku i ovocný), výrazně jsem omezila konzumaci masa-max. 2x za měsíc, přestala jsem užívat jakékoliv chemické léky a přípravky-používám pouze bylinky, pravidelně piji zelený nápoj, pH moči mám většinou 6, denně vypiji kolem 2 litrů filtrované vody.
Můj jídelníček:
snídaně: mrkvová šťáva, občas kousek jablka
svačina:zelenina, ořechy, popř.doma připravované pohankovo-pšeničné celozrné housky (bez kvasnic, bez cukru)
oběd: převážně zeleninová jídla (míchám vařenou zeleninu se syrovou)
večeře: zelenina, šťávy zeleninové
Už dvakrát jsem si udělala šankaprakšalánu, po které se cítím velice dobře. Ale stále je plivací test špatný a taky mám kruhy pod očima. V této diskuzi jsem se dočetla, že kruhy pod očima mohou souviset se špatným stavem jater.
Prosím, mohl byste mi poradit jak se co možná nejrychleji dostat z tohoto stavu ven? Děkuji.
To jste asi opravdu zamořená kvasinkou a chce to celkově pročistit tělo, tedy ne jenom střeva, ale i játra a další orgány. Nastudujte si vlákno o kvasinkách, protože ta vaše strava stejně kvasinky celkem slušně živí, hlavně musíte přidat fungicidy. Také můžete mít nízkou tvorbu žaludeční kyseliny a je třeba si tedy stav vytestovat plivacím testem, Jinak ty kruhy může způsobovat kromě jater i horší stav nadledvinek, což je zde také popsáno i jak postupovat.