viliro píše:
Já jsem měl zájem odkaz na stránky, kde se mohu dozvědět, co píší konkrétně o radiovitalitě, nikoliv na stránky, kde se nabízejí knihy, které obsahují výraz radiovitalita.
Nie som si celkom istá, či prispejem k veci, lebo moje znalosti z fyziky sú iba na gymnáziálnej úrovni 70-tich rokov minulého storočia
ale myslím si, že sa bavíme o bio-elektrických impulzoch s urcitou frekvenciou, čomu by výraz radiovitalita zodpovedal. Možno ti to pomôže lepšie pátrať po nete prípadne v knižnici. V skratke pre ostatných aspoň toľkoto:
·Kazdy zivy organizmus funguje na baze bio-elektrickych impulzov s urcitou frekvenciou, ktora sa uz dnes da merat. Cim vyssia frekvencia, tym vyssia zivotna energia. Pozrite si na internete Kirlianovu fotografiu - fotografie energetickeho pola rastlin, ludi a zivocichov (
http://www.alkavision.com/research.html,
http://www.kirlian.com).
Priemerny zdravy organ ma energiu cca 70 MHz, super-zelene napoje 150 - 400 MHz, zelenina 70 - 90 MHz, rakovina 30 MHz, hamburger 5 MHz, cokolada 3 MHz. Smrt zacina na hranici priblizne 20 MHz.
Ak chceme mat viac energie a zdravia, musime jest jedla s vysokou frekvenciou (cerstva zelenina, vyhonky, klicky).
3-5 MHz - hamburger, cokolada, kolace, cukrovinky
20 MHz - frekvencia organizmu tesne po smrti
30 MHz - rakovina
30 MHz - vyprazana strava
50 MHz - varena strava
70 MHz - energeticka uroven zdraveho organizmu
80 MHz - cerstva zelenina
90 MHz - klicky, zelene zito
150 MHz a viac - super-zelene napoje (napoj zo susenej travy)
Ak som sa odklonila od témy, ospravedlňujem sa. Obrázky mi nešli sem prekopírovať.