6ma píše:
:]] zajimava diskuze.ja taky temto udelatkum neverim, avsak zaroven netvrdim, ze podobne veci nejsou mozne - viz. napriklad energie v pyramidach, nicola tesla, ed leedskalnin apod. avsak vychytavky o kterych je v tomto vlakne rec je dle me jen drahy laciny sperk.
ps. inzenyr zde pise o tom, ze nejlepsi je zalezt do faradayovy klece, s tim musim nesouhlasit. Tusim ze NASA delala takoveto pokusy na skupine x desitek lidi a nasledovalo totalni zmateni pojmu o case, tim padem telo nebylo schopne poznat kdy a jit spat atd. podrobnosti si nepamatuju, ale da se to dohledat.
pps. inzenyre nechodil jsi take na forum czf?
To vis ze chodil, porad mi byl ten Tvuj alias nejak povedomy. O tech pokusech ve Faradayove kleci a zmateni pojmu o case si zkusim dohledat. Zatim jsem to cetl pouze o dlouhodobem pobytu v totalni temnote.
Neco jineho je energie v pyramidach (ty na to byly skutecne stavene) a neco jineho je orgonit vznikly nalitim smesi epoxydu, kovovych pilin a krystalu to formicky na peceni susenek, s vyrobni cenou asi 40,- Kc.
Samozrejme, ze piliny v orgontu nejakou energii pohlti a premeni ji na teplo, ale rozhodne neochrani pred elektromagnetickym polem.
Co ti budu vykladat o ruseni, ze?
Proto jsem take daval odkaz na teorie kvantove fyziky, ktere se pokousi nejak tuto energii definovat.
Je to docela zajimave cteni a vysvetluje to treba mozne fungovani orgonitu ( muzete si dosadit cokoliv jineho) pres psychiku cloveka.
Proto jsem to nabidl
rawjozi k nastudovani, aby zjistil proc to v urcitych pripadech fungovat muze a v urcitych nemuze.
On si z toho udelal nabozenstvi a proste tomu veri, takze mu to treba po psychacke strance pomaha.
Ja osobne bych si za tu cenu misto orgonitu dal alespon pekny polodrahokam.
Inzenyr