Xion, si vedľa ako tá bedľa...........................
......... Pozri na duchovných šamanov..... jedia mäso, jedia vývary............ Vedia privolávať dážď, vedia komunikovať s prírodou............ Asi to za nich podľa teba robí ich "duchovná smrť"........
Never všetkému, čo čítaš............ Sú to KLAMSTVÁ, je to len TEÓRIA vycucaná Z PRSTU............. Niekto si proste zmyslel, že zabíjať zvieratá pre mäso je ANTIDUCHOVNÉ, a tak zaj*bal takú koFotinu, že to škodí duchovnému rastu.......
Ja mám v prdeli "duchovný rast", ktorý sa CELÝ odohráva na úrovni MYSLENIA A PREDSTÁV.......... Ako aj tých "duchovných", čo majú strach komunkovať s cudzími ľuďmi naživo, a keď už komunikujú, tak s takým priblblím ksichtom, ktorý bežných ľudí hneď "vystraší"... Ale - to nie je chyba v tých bežných ľuďoch... ale v tej ULETENOSTI tých "duchovných, neuzemnených", ktorých prejav sa podobná na prejav farára "spievajúceho" modlitbu, len slová sú trochu iné, lebo nehovoria o Bohu "tam", ale o Bohu V SEBE.......
Pozrite na Motyčkovú (česká "duchovná)..... Pomaly mizne pred očami - ale nemyslím to, že by chudla, ale to, že proste..... z nej nesrší NIČ, čo by ma na nej priťahovalo, a to som typ, ktorému sa páčia prirodzené ženy, žiadne "maľovanky" a žiadne s mierami 90-60-90....
Don Chuan Matus ....... duchovný "vodca" Carlosa Castanedu, veľmi múdry človek, veľmi ŽIVÝ človek, veľmi PRAKTICKÝ človek, ŠAMAN......... Jedol bežne mäso.......keď chodili s Carlosom na prechádzky............ A doma určite jedol aj vývary...........
Takže si svoju teóriu o DUCHOVNO ZABÍJAJÚCOM MäSOVOM JEDLE strč niekam. A radšej sa zamysli, a neporovnávaj mäsové vývary s hotdogom, alebo hamburgerom z McDonaldu, ktoré určite nebudú duchovnu prospievať, lebo zaťažujú trávenie a sú plné odpadu.....................
Mäsový vývar obsahuje veľké množstvo ČCHI.................. Mäsový vývar je perfektný pre zoslabnutých jedincov, ktorý nemôžu jesť tuhú stravu............. A ty tu píš o tom, že je to jedlo, ktoré škodí jeho "duchovnu"... Nebolo by to CHORÉ, že jedlo, ktoré prospieva "nabratiu síl" škodí duchovnej časti človeka ?? ................
Jedne ovce sú na strane "hltačov "právd" z televíznych novín a týždenníkov", druhé ovce sú na stane "hltačov zákonov duchovných, ktoré zatracujú živočíšnu potravu - hlavne mäso - A TO V SKUTOČNOSTI LEN Z DôVODU MO-RÁL-NE-HO, pričom to, že je to údajne NEMORÁLNE je len ICH NÁÁÁÁÁÁŹOR........
.........A drvivá väčšina z nich ho proste len odkopírovala od nejakého svojho "učiteľa".....ktorý to odkopíroval od svojho............ Pričom (dôležité) - TO NIE JE PRAVDA, a to vedia všetky prírodné kmene..... Je to totiž len obyčajná MECHANICKÁ (!) VIERA, NEUVEDOMELÁ, ale len MECHANICKÁ A EMOCIONÁLNA.......
A tu - "duchovní" idú meniť potrebu ľudského organizmu........... A tak začnú jesť skromne......ryžu, mrkvu, bylinky..............nejaké to ovocie..........nejaký ten rastlinný olej.......aby boli "čistý", aby neboli "špinavý" od zlých energií zo zabíjania............
MäSO NEPREKYSĽUJE - je to MÝTUS. Prekysľuje mäso v kombinácii s ODPADOM, akým sú obilniny, či zemiaky.Keby mäso a živočíšne produkty (vajíčka, maslo, masť...) prekysľovali organizmus, tak ja, čo ich vo veľkom jem 26 mesiacov, a k tomu, hoci sa denne smejem, usmievam, ale nie som spokojný so svojim životom, strádam lásku a dobrú prácu, by som už DÁVNO mal nejaký nový zubný kaz............lebo emócie nespokojnosti (tej, skrytej vnútri) v kombinácii s ÚDAJNE PREKYSĽUJÚCIM MäSOM, VAJÍČKAMI, ATĎ............ by mi ZAISTE spôsobili ZUBNÝ KAZ.............Ale - H*VNO.
Takže si veci ohľadom prekysľovania živočíšnych potravín strčte niekam, ľudia......
...Je to totiž naschvál prekrútený MÝTUS...... Ja o tom viem, a - NEMÁM PROBLÉM............. A - žijem duchovne. Keby som nežil, nevenoval by som sa tantre, jóge, cirkulačnému dýchaniu, nepozeral by som pekné filmy o láske a pekných činoch, atď, atp..............
Mäso akurát POMÁHA DOSTÁVAŤ AGRESIVITU VON............ono ju NEBUDUJE, ono ju pomáha DÁVAŤ VON. To že vzniká, to je už chyba niekde inde........... Tí, čo nejedia mäso, majú agresivitu potláčanú, ale VZNIKÁ V NICH... No to, že nejedia mäso spôsobuje, že ju proste zo seba nedávajú von, alebo dávajú, ale v malej miere - inak povedané, sú emocionálne utlmení (ak si myslíte že je to dobre, tak sa staňte zákazníkom firiem, ktoré vyrábajú antidepresíva, alebo iné utlmovacie lieky....)................
Skúste kŕmiť nejakého dlhoročného vegána či vegetariána (ktorý neje ani ryby) MäSOM................. Začne byť agresívny.......... A porovnajte pot jeho agresivitu s človekom, ktorý mäso konzumuje ROKY, a pravidelne. Kto bude agresívnejšíí ? Tri krát hádajte... Ten, kto mal v sebe agresivitu nahromadenú celé roky na vegánskej strave, lebo mäso mu ju nepomáhalo dostávať VON, hoci si ju do svojho vedomia (tela) UKLADAL............ Áno, ,mäso má aj také účinky........................DôLEŽITÉ, dokonca DUCHOVNÉ a NIE ANTIDUCHOVNÉ.
Ja knizky necitam, som odolny na manipulaciu zvonka. Vsetko mam realizovane cez svojho ducha. Preto to aj volam duchovno. Moj duch zacal rast odvtedy, co nejem maso.
Samanov, co jedia maso, mi za priklad nemusis davat. Praktikuju len energeticky materializmus, cize zahravaju sa s jemnohmotnymi energiami, aby ohurili inych divochov a mali nad nimi moc. To nieje ziadne duchovno. Su to carodejnici, nic viac.