Vcera jsem se dival na web Genesis2, zalozeny Jimem Humblem, autorem MMS. Mimo jine tam mel par prikladu lecby lupenky
http://genesis2church.org/psoriasis.html Zajimalo by mne, jestli MMS na lupenku opravdu funguje. Trochu upraveny pocitacovy preklad 2 prispevku:
Prispevel Andrewa z 21.2. 2013 píše:
máme znamou, který trpí akutní lupénkou posledních 7 let, na rukou a na nohou, chodidla jsou nejhorší s otevřenými bolaky a obě ruce a nohy velmi svědivé a bolestivé za všech okolností. Požádal jsem ji zkusit MMS sprej, nic o tom nevedela, ale byla ochotna zkusit cokoliv co by mohlo pomoci. Udelal jsem sprej pomocí 56 ml láhve a 5 kapek MMS a 5 kapek 50% kyseliny citronove a požádal ji, aby sprejovala obě ruce a nohy, 4 nebo 5 krát denně a řekl jí, že bych se vrátil za 3 dny. Její manžel mi volal ráno a řekl, že uz ji nic neboli ani nesvedi a byl překvapen, jak rychle a jak dobře to funguje. Nyní jsou to 3 týdny a ruce ma téměř ciste bez dalšího svědění nebo bolesti. Její nohy ještě trochu potrebuji, ale zase jsou uzavřeny a žádná bolest nebo svědění a rány. Po vsech strankach skvělý výsledek a jsem si jist, že za tyden nebo tak nějak všechno bude nebo tak nejak bude vsechno ciste a ona může delat cokoliv chce bez studu jestli se ji lide divaji na ruce nebo nohy.
Roza, lupenka, boj skoncil píše:
Je mi 22 a nepamatuju si presne kdyz mi zacla lupenka. Pred 18 lety to bylo velmi spatne.
Doktori rekli ze to mam v genech a je to nevylecitelne ackoliv nikdo v rodine ji nemel. Predepsali mi krem ktery ucinkuje dokud se pouziva. mela jsem prestat jist tucne a sladke. To pomahalo. Potom zustala lupenka jen v hlave, ale velmi silna. Byla videt. Zkusila jsem taky cinske holisticke centrum, brala prasky, varila ruzny divny caje, utratila spoustu penez, bez vysledku.
jsem rovnez HIV pozitivni a nasla jsem neco o MMS a kvuli tomu zkusila. brala jsem ho 3 tydny a zjistila, ze lupenka je pryc. po skonceni protokoluu 1000 a behem pristich mesicu jsem mela hlavu cistou a krasnou a ani zadnou lupenku po tele.
Muzu jen verit, ze to tak bude porad. jsem velmi statstna, a ted je cas na HIV.