Kachně píše:
A co konkrétně za ovoce a zeleninu ? Já je spočítám podle tabulek.
Já se v ketóze cítím blbě, prý to přejde za 2-4 týdny, ale ty bys tu slabost měl cejtit, když je to jen 15 dní.
Pointa je v tom, Kachně, že ja som už 26 mesiacov na dávke sacharidov okolo 80-90g/deň, a posledných asi 16 dní (týmto dňom) som to znížil na spomínaných 15-20 - 30g sacharidov/deň.
Preto sa cítim VÝBORNE, plný energie, hoci priznávam, o 00:00 v posteli, po dni keď som mal tréning v posilňovni, a keď som v tme 2 hodiny, tak.....energiu nemám, resp. prirodzene chcem spať... Ale to je dúfam každému jasné, veď predsa čas 00:00, hoci aj 23:00, hlavne keď je doprevádzaný tmou či silne stlmeným svetlom, bez zvuku hudby...tak...asi ťažko sa mi bude chcieť...robiť niečo...(dohoď si tu čo len chceš...)... v noci sa má spať, večer sa môže sexovať...
Takže, mám kopu energie cez deň, aj večer, len v noci, keď nie som "podporovaný" svetlom zo žiarovky či nejakou inou aktivitou "nerelaxačného charakteru", tak vtedy som "fit" aj po polnoci, niekedy. Na tejto mojej strave, na ktorú NEDÁM DOPUSTIŤ.
A aké ovocie, zeleninu ? GOJI (možno 10g denne - v sušenom stave, ale dám to namočiť na pár hodín), ananásová šťava, zeler, mrkva.....niekedy špenátový pretlak (mrazený - kúpený).... V takom množstve, aby som bol ideálne na 15-20g sacharidov denne...
...
Vševěd : Si totálny PRIMITÍV (druhý krát spomínaš moje meno a priezvisko, to je znak tvojej TOTÁLNEJ DEBILITY), skončil som v debate s tebou, NADOBRO.... NAVŽDY...