jiddu píše:
inak sranda je, ze na takych surovych stavach, ktore podla teba v tele oxiduju a preto je ich nevhodne vo velkom pit, su zalozene vsetky velmi uspesne protirakovinove diety...pocnuc od diety dr.Gersona konciac po Bressovu kuru, ktore z rakoviny dostali stovky, mozno az tisice ludi...a to uz nehovorim o Budwigovej diete, ktora je zalozena na lanovom oleji... a ludia, ktori sa nepriklad Breussovou kurou z raka dostali, tak skutocne ziju aj v cesku a na slovensku...staci si pozriet ich dokumenty, ci zaznamy... lenze zatial som nikoho nevidela a ani som nepocul pripad, ktory pomocou paleo stravy sa dostal z tak zavaznej diagnozy...preco asi?
ty boric mytov
http://www.cbn.com/cbnnews/healthscienc ... -recovery/Bývalý LIFTER, s prezývkou Dr. Squat (určite nie som jediný, kto o ňom ako o športovcovi počul...) sa vyliečil z rakoviny VĎAKA KETOGÉNNEJ DIÉTE......
Ako zabraňuje ketogénna diéta rakovine ? ......
Všetky bunky, vrátane rakovinových, sú poháňané glukózou (u bežného človeka, ktorý konzumuje sacharidy nad 50g, a to je 99% ľudí konzumujúcich sacharidy...).
Keď telu dodávame sacharidov menej než 50g (alebo ešte lepšie, menej než 40g)
, tak bunky začnú byť poháňané ketónmi........ POINTA JE ALE V TOM, že tejto zmene sa prispôsobia LEN ZDRAVÉ BUNKY...... rakovinné to NEDOKÁŽU......... A tak rakovinné bunky HYNÚ, ZDOCHÝNAJÚ, UMIERAJÚ.........Navyše, nízkosacharidovou stravou sa môžeš živiť celý život, a nič ti nebude chýbať........ Breussová kúra je krátkodobá (do niekoľkých mesiacov ?), a svaly človeka pri nej artrofujú, a človeku chýbajú dôležité živiny, hlavne bielkoviny a tuky + vitamíny rozpustné v tukoch........
U nás na Slovenku, sú podobné nízkosacharidové diéty ešte V PLIENKACH............. Sme tu proste ZA OPICAMI...........