NOWOCAYN píše:
to Jarda : Dnes som si robil klytír znova, použil som 1,5L uriny ( čerstvú som dal zamraziť a dnes rozmrazil, asi 1dcl z toho bolo odmrazených na 1/3 pôvodného objemu ).
Do hrubého čreva som teda dostal 1,5L uriny, postupoval rovnako ako aj v minulosti ( polohy a zotrvanie v nich určitý čas... ), a po 4+6+4 minútach som z polohy "nohy za hlavou" vyskočil a rýchlo šiel na WC...
Popíšem ako to u mňa bežne ( lebo to bol dnes asi 7, či 8-mi klystír za môj život ) prebieha...
Na záchode to zo mňa výde tri krát ( asi dvojminútové prestávky medzi "vypúšťaním" ), a asi po dvoch hodinách ( medzitým sa najem, osprchujem a potom sa osprchujem znova... ) to mňa výde posledná dávka "špiny".
Prvé vypúšťanie nebolí, čas medzi prvým a druhým vypúšťaním ma začína bolieť brucho ( nie sú to črevá, aspoň neviem či som schopný rozlíšiť bolesť čriev od bolesti brucha... ), tak si ho masírujem krúživým pohybom v smere hodinových ručičiek... Po druhom vypúšťaní ( pri ktorom ma brucho bolí tak isto ) je znova pauza asi dve minúty, pričom za tú pauzu ma brucho taktiež bolí a niekedy až "kráčam" po podlahe WC nohami, pričom sedím na záchodovom "prkne" - čiže si asi viete predstaviť, že to dosť bolí. Vypustím to zo seba tretí krát, a bolesť odíde ( takže to asi bude bolesť spôsobená niečim mechanickým, a nie podráždením...neviem, nevyznám sa do toho... ). Do takých dvoch hodín na to idem na WC a vypustím zo seba záverečnú časť klystíru ( je ho najmenej ) a osprchujem sa druhý krát ( od pása dole, ale to už nie je podstatné ).
Ide o to, že si chcem urobiť ešte 20 takých klystírov, ale je to tak náročné na čas a bolí ma to...
NECHCEM NIKOHO ODRÁDZAŤ od klystírov, neplánujem sa ich vzdať, "vytrpím" si čokoľvek, chcem byť prečistený.
Čo sa času týka, vstal som dnes o 06:30 a z WC odišiel o 08:30 ( celkovo som bol na WC asi 12 minút ), čiže celá procedúra zabrala 2 hodiny ( urinu mám zmrazenú vo fľašitčkách od zavárania, ktoré vložím do hrnca s vodou a nechám roztopiť, keď je to teplé tak to prelejem do odmerky ktorú používam na urinu, a čakám, kým teplota klesne tak na 40 stupňov - a ten čas niekedy trvá veeeľmi dlho, aj keď urinu prelievam z odmerky do odmerky, a dlho trvá aj rozmrazovanie uriny vo "vodnom kúpeli" v hrnci... ).
Navyše sa pri robení klystíru cítim ako pri menšom mučení - fyzickom, nie psychickom, nakoľko to robím rád, pretože každým klystírom mám čistejšie hrubé črevo a tým som zdravší.
OTÁZKA NA VÁS, ĽUDIA. Aj vás to bolí, keď robíte klystír ? Odpovedzte prosím len tí, ktorí si robia urinový klystír s polohami "sviečka" resp. "nohy za hlavou", ležanie na pravom boku atď...
Po každom klystíre zo mňa výde hnedá "břečka" ( český názov je výstižný, slovenský vhodný som nenašiel ) - čo je asi u každého tak, však ?
Mám skúsiť nazhromaždiť 2 L uriny, odmraziť ju na 1/4 ( výsledný objem bude 5dcl ) a urobiť si klystír s takým menším, no zato silne koncentrovaným množstvom uriny ?
To, co popisujete moc normální není a podle mého názoru máte dosti zaneřáděná střeva, která jsou pak líná a tekutina se správně vůbec nedostane ke střevní stěně. Následné městnání v záhybech podrážděného střeva vyvolává tlak na citlivá místa a z toho je ta bolest. Odstraní se to pravidelnými výplachy po delší době, nebo naráz aplikací hydrocolonu. Ta koncentrovaná urina se mi jako rozumné rozhodnutí nyní nezdá, to by vyvolalo spíše potíže, na to je potřeba mít střeva celkem čistá a i tak to je solidní rána.