Zajímalo by mě vyjádření zasvěcených a p. Jardy na níže uvedenou problematiku jestli s tím má někdo zkušenosti!
Léčebné kódy
Asi mi málokdo uvěříte, ale to, co tu píši, je holá pravda.
Mé manželství se pomalu rozpadalo, když můj milovaný manžel dostal těžkou schizofrenii. Z milované manželky - MĚ - se stal vetřelec. Že mu neustále ubližuji. A mnoho dalších věcí, které schizofrenie a její představy přináší. Jako ženu, která umí léčit, odmítl mé služby. Nechtěl ani bylinky, když jsem ho dostala k lékaři, jako poslední možnost, i když na zázraky léků nevěřím, ale doufala, jsem že mu lékař - náš kamarád vysvětlí, že já a ostatní mu neubližují. Manžel diskutoval, že nemocní jsme my, ne on. Už tam nešel, léky nebral. Když sem ho dostala ke kamarádce léčitelce, málem ji nějakou střelil, nesměla nic. I když na něm pracovala hodně a myslím si, že mu hodně pomohla, z nejhoršího, pracovala s ním na dálku. S jeho nemocí jsme žili 3 roky a trpěly tím i děti, náš starší syn 19 l se odstěhoval, neunesl manželovy představy a neustálé obviňování nás všech z něčeho, co jsme nikdy neudělali. V noci manžel spal tak tři hodiny. Mluvil si se svými hlasy ve své hlavě. Holt na schizofrenii není léku, vyřkli ortel odborníci. Můžete jí jen utlumit, či počkat, ve vzácných případech přejde. Rvala jsem se s touto nemocí, jako Lev a před pár týdny, mi padla do oka kniha, která již potřetí se mi nabídla na webu. A já ji koupila, poslední šance, jak to zkusit, říkám si.
Kniha: Léčebný kód
Autor: Loyd, Alexander; Johnson, Ben
http://knihy.abz.cz/prodej/lecebny-kodPopis
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky. Zrodila se tak zcela unikátní léčebná metoda, kterou může člověk provádět sám a využívat ji k léčení téměř všech fyzických i psychických nemocí a také k odstranění problémů týkající se vztahů a kariéry. Alex Loyd popisuje tuto metodu velmi svěžím a snadno pochopitelným způsobem a její účinnost dokládá výpověďmi lidí, jimž zcela zásadně změnila život. Systém léčebných kódů vychází z kvantové fyziky a jeho základem je odstranění problému přímo v jeho zdroji, nikoli pouhých symptomů. Je to metoda snadná a její základní cvičení trvá pouhých šest minut, ale svědectví mnoha klientů Dr. Loyda jasně dokazují, že i za tak krátkou chvíli se člověk může zbavit stresu vyvolaného destruktivními buněčnými vzpomínkami, jež způsobují vznik různých nemocí a dalších problémů. Stačí otevřít knihu a pustit se do toho! Více informací naleznete na
www.lecebnekody.cz (jak za 6 minut vyléčit zdroj zdraví, úspěchu a vztahů)
A mohu říci, že po cvičení, které trvá 6 minut, můj manžel již první noc po třech letech, spal celou. Jenže on nevěděl, že léčebné kódy dělám na něm potají. V tom je to kouzlo, můžete pomáhat někomu, kdo je třeba na druhém konci světa. A aniž by to věděl, světe div se, on se uzdravuje. Je to neuvěřitelné, ale je to tak. Po týdnu sám přišel dal si ostříhat své narostlé háro. Již nekřičí na mě, ani na děti. Spí celou noc, i po 21 dnech. co dělám léčebné kódy. Ale začal si shánět i práci. Mohu říci, že cvičení dělám 3x denně teď i na dětech i sobě. A je to skvělé, žádný stres, nic. Syn se začal lépe učit, uklidnil se. A abych potvrdila, že to funguje. Píši další případ, kde si myslím, jsem s léčebnými kódy pomohla.
Právě na velikonoce se mé kamarádce Martě stal strašný úraz. Když pomáhala kácet strom se svým přítelem, odlomila se větev a spadla na Martičku. Prorazila jí lebku, roztříštila obličej, čelist, vykloubila kyčel a odštípla kost z kolene. Její sestra mi hned psala, i přítel, co se stalo za neštěstí. Já začala pracovat s léčebnými kódy na Martičce. A to 3x denně. Neuvěříte během druhého dne jí splaskávaly otoky, lékaři jí mohli sešroubovat čelist a obličejové kůstky. Je to druhý týden a Martička chodí o berlích, má plastiku za sebou a je úplně bez bolestí. Je pravda, že jsem prosila všechny andělé strážné, ať jí pošlou andílky léčitele. Ale léčebné kódy mě opět přesvědčily, že fungují.
Díky knihám od PhDr. Marty Foučkové, s názvem Jsem a Já jsem.