Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon zář 30, 2024 12:32 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 95  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte kvě 14, 2013 2:21 pm 
Offline

Registrován: pát črc 22, 2011 8:29 pm
Příspěvky: 627
catcher píše:
Tak to Vám gratuluji k dobré volbě. Nicméně je třeba zohlednit i jiné faktory, než výtěžnost, a ty mohou být pro dosti zájemců možná více určující.
Já mám už pět let Oscar VitalMax 900, což je model téměř shodný (odlišná je jen rukojeť a umístění hlavního vypínače) s u nás prodávaným Omega 8004.
Cena : stál mě při nákupu v Londýně 210 liber, a myslím, že od té doby nezdražil. Omega 8004 dnes u nás stojí kolem devítky. S kompletním příslušenstvím, sadou pro homogenizaci a dostupnými, poměrně levnými náhradními díly. Angel je opravdu někde jinde, pro začínající šťávaře nadto bez finanční rezervy je Angelova laťka v tomto směru dosti vysoko. Napsal bych to asi tak : Rolls Royce (BMW, Audi…dosaďte si dle vlastního vkusu) je sice super auto, ale je třeba zvážit kam chci jezdit, jak často a jak daleko, protože se může ukázat, že taková Octavia Combi pro moje jízdy bude bohatě stačit….
Výkon : u Omegy v porovnání s Angelem jistě nižší, ale těch 20% bych bral jako ‚prodavačskou latinu‘, měl jsem možnost pro srovnání jet oba přístroje současně za použití stejných surovin a řekl bych že to je tak do 15%. Takže rozdíl ano, ale je otázka, zda tak významný pro někoho, kdo sice dělá šťávy denně, ale jen třeba pro dva nebo dokonce jen pro sebe.
Kvalita šťávy : u tvrdé zeleniny vede Angel, naopak v závěsu je u bylin a jemných lístků (např. kopřivy umí Omega excelentně). No a třeba bobuloviny jsou pro Angela zcela mimo hru, pro Omegu hračka. Samostatnou kapitolou jsou sorbety a homogenizace.
Údržba : tady je jádro pudla ! Oscar (Omega) je v tomto ohledu (už dlouhou dobu) bezkonkurenčně nejlepší výrobek na trhu. Rozebrání a poměrně důkladné umytí zabere 30-35 s, následná sborka 5 s a je vymalováno (klidně mi věřte, pětiletá praxe). Angela jsem takto řešil pouze několikrát, ale jedná se o naprosto neporovnatelné hodnoty. Pro někoho může mít tento parametr význam. Pokud chcete udělat operativně skleničku šťávy (0,2 l), což vám zabere (u Omegy i Angela zhruba stejně) cca 2:30min. a následně máte Angela čistit v čase delším, než samotné odšťavňování, možná si někdo nechá takto zajít chuť a počká až na ‚velkou várku‘ večer. Jízlivá poznámka : docela by mě zajímalo, kolik Angelů je z těchto důvodů někde pokryto prachem \":D\" … ale nic mi do toho není, sorry.
Odolnost : po pěti letech každodenního protáčení Oscara jede jako nový (ještě se mi nestalo, že bych ho přetížil k vypnutí motoru pojistkou), díly jsou odolné, šnek už odšťavňoval i nůž a přežil to \":)\" . Jen držák síta mi jednou při brutálním vtlačování směsi vystřelil (praskla obruba-kroužek). Následně jsem zjistil, že z důvodu zhrublého vnitřního povrchu, zašlého inkrustací minerály ze zeleniny. Lze jednoduše řešit očištěním-nejlépe a nejúčinněji koupelí v misce se Savem na studny. Povrch je pak jako nový, krásně to sleze pryč a kluzné vlastnosti jsou obnoveny. To platí i pro ostatní díly ve styku se surovinou, dělám to teď cca čtvrtletně, což plně dostačuje. Angel toho asi snese taky hodně, takže v tomto ohledu žádná výtka.
Upgrade : u obou dobrý, ale dostupnost a cena dílů lepší u Omegy, nadto očekávaný lis na olej (Made in Inženýr) je šitý přímo pro Omegu, takže tato ve výhodě.
Resumé : Oscar/Omega i Angel jsou super přístroje, ideální je mít je oba \":D\" , ale pro začínající, finančně limitované, a ty kteří nejedou na objem, naopak častěji si dělají menší množství šťávy, je podle mě jednoznačně vhodnější (a také cenově mnohem dostupnější) ten prvně jmenovaný. Já sám si časem Angela zřejmě taky pořídím, ale bude to asi až v době kdy jeden z mých potomků (pokud s náma zůstane bydlet) vyvede mladé a produkce šťávy prudce naroste. Uzavřel bych to asi tím, že přestože uznávám kvality Angela, v současné době ho nepotřebuju, bez ohledu na to, že bych si ho z finančního hlediska mohl bez problémů pořídit hned. Dokonce si troufám napsat, že kdybych dnes neměl nic, a měl si vybírat pro své současné potřeby, bral bych znovu jako první kus Oscara/Omegu.
Poznámka na závěr : toto není skrytá reklama na Omegu (když už, tak je to jakási forma uznání jejím konstruktérům), ani se nejedná o pokus dehonestovat Angela, jen jsem chtěl reagovat na jeho někdy až přehnanou adoraci na úkor ostatních odšťavňovačů. Mám doma ještě dvouhřídelák Green Power Kempo, což je taková slabší (a levnější) varianta Angela, ale ve vytížení u mě jednoznačně vede Oscar.
Poznámka II : pro ty, kdo zvažují šnekový odšťavňovač a pošilhávají po značce Hurom, nebo Omega VRT, připojuji svůj (subjektivní) názor : při prakticky stejné ceně je „klasická“ Omega 8004/8006 jednoznačně lepší, ten vertikální šnek mi přijde jako slepá větev vývoje, nehledě na rozporuplné recenze uživatelů. Já bych ho určitě nebral.

Mohu se zeptat, jake bobuloviny konkretne odstavujete, ja uz odstavuji 2 roky, ale zadne bobuloviny jsem jeste neodstavoval. Jedine co jsem odstavoval byla aronie a rakytnik. Mozna prichazi jeste v uvahu rybiz. Na aronii a rykytniku jsem ale oddelal Huroma a s rybizem to asi bude dost podobne. Po teto zkusenosti jsem si koupil ANGELA.
V patek jsem sel koupit mrkev. Kilo mrkve stalo v Lidlu 28,- Kc, misto lonskych 14,- Kc. Jablka se pohybovala na cene kolem 40,- Kc, misto lonskych 19,- Kc. Papriky na 80,- Kc, pomerance kolem 40,- Kc, misto lonskych 29,- Kc. Zkuste si spocitat, i pri rozdilu 15%, kdy se Vam ta investice do ANGALA vrati, pokud za zeleninu a ovoce pro jednu osobu utratite jako ja doposud 2.000,- Kc mecicne. Pri soucasnych cenach to uz ale vychazi tak na 3.000,- Kc za mesic a bude jeste podstatne hur a to neni BIO, to jsou ceny z Lidlu. Ten rozdil 15% cini 5.400,- Kc za rok. Takze nejpozdeji za 3 roky na tom ANGELU zacnete vydelavat minimalne tech 5.400,- Kc rocne. \":-)\"

Problem je, ze lidi neumeji pracovat s penezi a z vyvojem cen.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 14, 2013 5:20 pm 
Offline

Registrován: úte zář 22, 2009 10:10 am
Příspěvky: 160
inzenyr píše:
Mohu se zeptat, jake bobuloviny konkretne odstavujete, ja uz odstavuji 2 roky, ale zadne bobuloviny jsem jeste neodstavoval. Jedine co jsem odstavoval byla aronie a rakytnik. Mozna prichazi jeste v uvahu rybiz.

Především rybíz, pokud je ho dost tak taky angrešt, černý bez a vloni jsem dělal i rakytník, ale ten raději jím celý, i když kroutí čelisti, jak je kyselý \":mrgreen:\"
inzenyr píše:
...a bude jeste podstatne hur a to neni BIO, to jsou ceny z Lidlu..

nestrašte, to je z Vaší strany negativní afirmace, aby se to náhodou nevyplnilo \":lol:\"
Nakonec bude nejlepší přejít do vlákna INEDIA
inzenyr píše:
Problem je, ze lidi neumeji pracovat s penezi a z vyvojem cen.

to máte pravdu, ale zrovna tohle není ten nejkřiklavější případ, to bysme tam museli zahrnout vyhodnocení ztrát při skladování a další vlivy. Ono by bylo ideální se trochu předzásobit a pak nejít do jakéhokoliv qelbu, zejména do supermarketů min. 30 dnů a ona by se jim ta jejich slavná logistika sesypala na jednu hromadu. Jenomže to se nestane, páč našinec má největší hrůzu ze stravovacího diskomfortu, a to ještě nemluvím o hladu, což je pro spoustu lidí sprosté slovo.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 14, 2013 9:50 pm 
Offline

Registrován: stř úno 01, 2012 12:28 am
Příspěvky: 91
Bydliště: polosamota
Děkuji za podrobné srovnání a rady \":-)\" Dag.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 14, 2013 10:27 pm 
Offline

Registrován: pát črc 22, 2011 8:29 pm
Příspěvky: 627
catcher píše:
Především rybíz, pokud je ho dost tak taky angrešt, černý bez a vloni jsem dělal i rakytník, ale ten raději jím celý, i když kroutí čelisti, jak je kyselý \":mrgreen:\"

OK, na rybiz, angrest a cerny bez je urcite lepsi OMEGA. Momentalne vlastnim ANGELA i OMEGU, tak pripadne mohu provezt nektera porovnani.

Jinak ohledne te zminky o tom, ze bude hur, to neni muj povzdech, ale vychazim ze studie o stavu Japonska, ktere je 20 let v krizi a ted uz jim dosly veskere penize na duchody a pro statni sektor. A ted jim navic nastal obludny problem s energetikou diky te havarii atomove elektrarny.
EU je teprve na zacatku tohoto stavu, zhruba dva roky. Amerika je v tomto stavu asi tri roky, takze se podivejte do Japonska co nas teprve ceka. A Japonci jsou velice trpelivy a disciplinovany narod na rozdil od americanu a evropanu.

Inzenyr

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domo ... c-dobreho/


Naposledy upravil inzenyr dne stř kvě 15, 2013 1:46 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř kvě 15, 2013 12:04 pm 
Offline

Registrován: ned bře 25, 2012 9:57 pm
Příspěvky: 501
Bydliště: NMnV
Jaký je rozdiel medzi Omega 8004 a 8006?

_________________
Prosím ctených mudrlantov aby na moje komentáre nereagovali.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř kvě 15, 2013 12:26 pm 
Offline

Registrován: úte zář 22, 2009 10:10 am
Příspěvky: 160
Deane píše:
Jaký je rozdiel medzi Omega 8004 a 8006?

Jen v provedení vnějšího pláště hlavního dílu s elektromotorem. 8004-bílý plast, 8006-nerez. Ten druhý je asi o 600 CZK dražší. Ale pozor, z praktického (estetického) hlediska je nerez problém, protože udržet ho v nablýskaném stavu je prakticky nemožné, vždy je na něm vidět nějaký dotyk ruky, otisk prstu \":(\" , takže 8004 je zcela dostačující, s ohledem na barvu, obvyklou pro kuchyňské spotřebiče takový "normálnější". A samozřejmě se líp udržuje. 8006 má některé díly příslušenství černé (šnek, držák síta, násypka), oproti bílé barvě u 8004, takže zase - přirozenější mi přijde bílá, a líp je na ní vidět, kdy už je potřeba plast razantněji očistit (SAVO na studny).


Naposledy upravil catcher dne stř kvě 15, 2013 12:35 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř kvě 15, 2013 12:26 pm 
Offline

Registrován: stř kvě 15, 2013 12:22 pm
Příspěvky: 7
teraz som si ho objednával a hovoril som aj s predajcom presne o tomto.
Rozdiel medzi Omega 8004 a 8006 je iba jeden jediný - 8006 je ozdobnejší,
lebo je pochrómovaný. Inak je to jeden a ten istý odšťavovač, okrem
chrómu iný rozdiel nie je.
Preto som aj zmenil objednávku z pôvodnej 8006 na 8004, lebo
nepotrebujem ozdobu za 20€, ale stavu \":-)\"


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř kvě 15, 2013 12:49 pm 
Offline

Registrován: ned bře 06, 2011 11:36 am
Příspěvky: 68
catcher píše:
Jen v provedení vnějšího pláště hlavního dílu s elektromotorem. 8004-bílý plast, 8006-nerez. Ten druhý je asi o 600 CZK dražší. Ale pozor, z praktického (estetického) hlediska je nerez problém, protože udržet ho v nablýskaném stavu je prakticky nemožné, vždy je na něm vidět nějaký dotyk ruky, otisk prstu \":(\" , takže 8004 je zcela dostačující, s ohledem na barvu, obvyklou pro kuchyňské spotřebiče takový "normálnější". A samozřejmě se líp udržuje. 8006 má některé díly příslušenství černé (šnek, držák síta, násypka), oproti bílé barvě u 8004, takže zase - přirozenější mi přijde bílá, a líp je na ní vidět, kdy už je potřeba plast razantněji očistit (SAVO na studny).

Souhlas, Omegu 8006 je zbytečné kupovat, navíc je barevně škaredá.


Naposledy upravil Jara dne stř kvě 15, 2013 3:24 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř kvě 15, 2013 3:03 pm 
Offline

Registrován: úte zář 22, 2009 10:10 am
Příspěvky: 160
inzenyr píše:
vychazim ze studie o stavu Japonska, ktere je 20 let v krizi a ted uz jim dosly veskere penize na duchody a pro statni sektor. A ted jim navic nastal obludny problem s energetikou diky te havarii atomove elektrarny.
EU je teprve na zacatku tohoto stavu, zhruba dva roky. Amerika je v tomto stavu asi tri roky, takze se podivejte do Japonska co nas teprve ceka. A Japonci jsou velice trpelivy a disciplinovany narod na rozdil od americanu a evropanu.

Inzenyr


tohle je asi na jiné vlákno ale spíš i na tematicky jiné stránky, i když v tom nejzákladnějším smyslu vlastně jde o život(y).
Nicméně k tomu Japonsku bych si dovolil přičinit poznámku - existuje něco jako 'národní karma' a ta jejich je beznadějně přetížená vším, co napáchali zejména v první polovině minulého století (hlavně v Číně), to si většina lidí dovede jen těžko představit, a na rozdíl od doblba omílané německé expanze v Evropě se o tom (téměř) nepíše. Navíc svou karmu stále zhoršují svým systematickým vybíjením velryb a bestiálním vražděním delfínů, takže svíčku je za ně ochoten zapálit málokdo... Nicméně ať už jim přejeme, nebo ne, stejně se o jejich osudu rozhoduje někde jinde (a to samozřejmě mám na mysli jinou rovinu než NWO).
Osobně je mi těžko o tom takhle psát, protože je mi hodně blízký zen, ale bohužel je to tak...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv kvě 16, 2013 7:50 pm 
Offline

Registrován: stř kvě 15, 2013 12:22 pm
Příspěvky: 7
dnes mi dosla Omega 8004, prvy krat som ju teda skusal \":-)\"
Na rozdiel od odstredivky ma prekvapil vystup duziny, ktora bola v podobe skoro suchych ,,pilin".
Z odstredivky som vyhadzoval mokru duzinu, co ma vzdy mrzelo.
Stavu som robil z cvikly, mrkvy, kalerabu, jablk a kapusty. (zmesku)
Stava bola nenapodobitelne chutna, este som taku dobru stavu nepil.
Cistenie mi trosku nestimovalo s tym co udava predajca (30 sekund),
trvalo mi to cca 2 minuty, ale to bude asi cvikom za to ze som to cistil prvy krat - uvidime nabuduce ci sa polepsim..
Inak uvidim dalej, budem testovat \":-)\"
Cena je vysoko nadhodnotena (369 €) ako skoro vsetko uz dnes, ale snad ta kupa stala za to.
Uvazoval som nad lacnejsou kupou zo zahranicia cez ebay, ale Omega sa pre slovensko vobec
neda objednat a Angel je este drahsi ako u nas..
Vcera som dal teda objednavku a dnes to uz aj kurier doniesol. Teda vcera som objednal a dnes pil stavu \":-)\" \":-)\"


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob kvě 18, 2013 10:53 am 
Offline

Registrován: stř kvě 15, 2013 12:22 pm
Příspěvky: 7
(K predoslemu clanku)

Tak mam nove skusenosti a moje pocity su zmiesane..
Takze pisem negativa:
Cistenie som dnes zvladol za cca 1 minutku, to je v pohode.
- Co mi ale vadi, je maly otvor na vkladanie, v odstredivke Philips som bol zvyknuty na ovela vacsi.
- Dalej, niektori ludia tvrdia, ze jablka to odstavi, len nesmu byt mucne. Toto sa mi ukazalo ako blbost.
Pouzil som uplne tvrde, cerstve jablka a spravilo to z nich pyre, lepsie povedane hromadu pyre a
malo stavy. Kombinoval som ich aj s mrkvou, aj s inymi ingredienciami a nic nepomohlo.
- Tiez doba procesu - v odstredivke to bolo za kratku chvilocku, tu to bola cela vecnost..
- Z dovodu maleho plniaceho otvoru bol dalsi zabijak cistenie a krajanie zeleniny.
- dalej.. - Tvrda zelenina je ok, ale pri tych jablkach, kiwi a pomaranci, bola odpadova dren
tak isto mokra ako z odstredivky.

Ludia na forach pisali, ze financna navratnost .........
No.. takto.. - Zvyknu pisat, ze cena je vysoka ale ze sa to casom vrati financne.
Pisatelia prepocitavaju sumu za pristroj na cenu stiav. Zabudaju ale na to, ze pristroj
neprodukuje stavu sam od seba, ze ho staci iba zapnut. Zeleninu treba kupovat,
elektriku tiez niekto musi platit ak ho pouzivate niekolko krat denne (lisovanie sa mi ukazalo ako zdlhave, pomale...).
Cize toto povazujem za obrovsky omyl. Na liter zeleninovej stavy som vypocital ze potrebujem zeleninu
za cca 1,5 €, v obchode stoja za studena lisovane zeleninove stavy s jemnou pasterizaciou a kratkou dobou
spotreby cca 2,50 €. Teda ak nepocitam vobec elektriku, vychadza mi, ze zeleninu budem kupovat tak ci tak,
to je 1,50€ + suma za pristroj, t.j. 369€ - teda mozem kupovat 369 dni stavy bez pohnutia prstom a to
kazdy den 1 liter. Tieto stavy maju v chladiacich boxoch v Tescu, Bille a aj inde som ich videl, nazov si nepamatam.

Jedine pozitivum teda ktore mi z toho vychadza je, ze by mala byt zdravsia stava ako z odstredivky alebo
z obchodu (otazne, nakolko to uz dnes lisuju za studena a setrne pasterizuju ako som uz pisal..)
Odstredivka vraj nici vitaminy a enzymi, ale pochybujem ze az tak razantne ako niektory pisu..

Cele moje vyhodnotenie:
- Cena nehorazne premrstena, pri odhadovanych vyrobnych nakladoch a ak ma byt aj zisk odhadujem jeho predajnu hodnotu na cca 130€ !
za sucasnu cenu kupite ojazdene auto !!!!!!!!!!
- oplati sa kupit asi len kvoli vlastnemu dobremu pocitu ak je clovek chory alebo chce zdravo zit a vsugeruje si ze je to dobra kupa,
- Mozno je lepsie kupovat uvedene hotove stavy a zit si bezstarostne..

PROSIM TERAZ O VASE NAZORY, NAZORY TOHO, KTO SI TO TIEZ KUPIL A POUZIVA.
Mam taku jednu ludsku chybycku, ze ak si daco kupim, skoro vzdy to chvalim len preto ze som dal za to vela penazi
a potom na to nedopustim pred inymi - tak takyto nazor nechcem \":-)\"
Dakujem za vase poznatky.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned kvě 19, 2013 7:51 am 
Offline

Registrován: ned bře 25, 2012 9:57 pm
Příspěvky: 501
Bydliště: NMnV
julo24 píše:
Tak mam nove skusenosti a moje pocity su zmiesane..
Ludia na forach pisali, ze financna navratnost .........
Zeleninu treba kupovat,
elektriku tiez niekto musi platit ak ho pouzivate niekolko krat denne (lisovanie sa mi ukazalo ako zdlhave, pomale...).
Cize toto povazujem za obrovsky omyl. Na liter zeleninovej stavy som vypocital ze potrebujem zeleninu
za cca 1,5 €, v obchode stoja za studena lisovane zeleninove stavy s jemnou pasterizaciou a kratkou dobou
spotreby cca 2,50 €. Teda ak nepocitam vobec elektriku, vychadza mi, ze zeleninu budem kupovat tak ci tak,
to je 1,50€ + suma za pristroj, t.j. 369€ - teda mozem kupovat 369 dni stavy bez pohnutia prstom a to
kazdy den 1 liter. Tieto stavy maju v chladiacich boxoch v Tescu, Bille a aj inde som ich videl, nazov si nepamatam.

Jedine pozitivum teda ktore mi z toho vychadza je, ze by mala byt zdravsia stava ako z odstredivky alebo
z obchodu (otazne, nakolko to uz dnes lisuju za studena a setrne pasterizuju ako som uz pisal..)
Odstredivka vraj nici vitaminy a enzymi, ale pochybujem ze az tak razantne ako niektory pisu..

Cele moje vyhodnotenie:
- Cena nehorazne premrstena, pri odhadovanych vyrobnych nakladoch a ak ma byt aj zisk odhadujem jeho predajnu hodnotu na cca 130€ !

Pripadáš mi ako počítačový pirát. Zaregistroval si sa aby si oznámil že si ideš kúpiť odšťavovač, potom si oznámil že ho máš doma a šťava Ti chutí, no a nakoniec si celý skritizoval. V mnohom máš určite pravdu, cena je opravdu prehnaná.
Finančná návratnosť sa pri zdraví neráta.
Či odstredivý ničí enzýmy? Zatiaľ som nikde nečítal seriózny rozbor, píšu že odstredivý šťavu prehrieva ale keď som ho používal tak nikdy z neho netiekla teplá šťava, len mi vadilo veľmi komplikované umývanie.
Z čoho lisujú tú šťavu čo je v supermarketoch? Z nepredajného odpadu. Vždy to tak bolo.

_________________
Prosím ctených mudrlantov aby na moje komentáre nereagovali.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned kvě 19, 2013 8:58 am 
Offline

Registrován: stř zář 26, 2012 10:50 am
Příspěvky: 76
Jedine pozitivum teda ktore mi z toho vychadza je, ze by mala byt zdravsia stava ako z odstredivky alebo
z obchodu (otazne, nakolko to uz dnes lisuju za studena a setrne pasterizuju ako som uz pisal..)
Odstredivka vraj nici vitaminy a enzymi, ale pochybujem ze az tak razantne ako niektory pisu..

Heh,než půjdu koupit věc která stojí 9000kč,tak si napřed o tom výrobku přečtu rezenze ,fora případně videa na youtube.
Jinak je známo,že omega moc neumí jablka,kiwi,rajčata atd,ale naopak je výborná na kořenovou a listovou zeleninu.
Že je lisování šťáv pomalejší taky nebude překvapení...
Naopak čištění omegy je velice rychlé,to byl hlavní důvod proč jsem ji kupoval já:)
Až bude sezona melounu tak doporučuji,tam je výtěžnost/cena perfektní.
Co se týče kupovaných štáv nikdy nemáte jistotu co v tom všechno může být,jinak enzymy se ničí kolem 50C a šťáva rychle oxiduje.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned kvě 19, 2013 3:46 pm 
Offline

Registrován: stř kvě 15, 2013 12:22 pm
Příspěvky: 7
TomasV píše:
Heh,než půjdu koupit věc která stojí 9000kč,tak si napřed o tom výrobku přečtu rezenze ,fora případně videa na youtube.

Recenzie som pozorne cital, ale clanky, recenzie a videa nie su to iste ako ked to vyskusas
doma sam bez prikraslovania.
Kupil som to v prvom rade zo zdravotnych dovodov, co som napisal bola moja cista skusenost.
Ta prva stava, ktora bola uplne k mojej spokojnosti bola z korenovej zeleniny, aj som to tam pisal.
Rychle cistenie sa mi zatial nedari \":-)\"
Jablka dopadli ako dopadli, uvidim dalej..


Naposledy upravil julo24 dne ned kvě 19, 2013 3:59 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned kvě 19, 2013 3:54 pm 
Offline

Registrován: stř kvě 15, 2013 12:22 pm
Příspěvky: 7
Deane píše:
Pripadáš mi ako počítačový pirát. Zaregistroval si sa aby si oznámil že si ideš kúpiť odšťavovač, potom si oznámil že ho máš doma a šťava Ti chutí, no a nakoniec si celý skritizoval. V mnohom máš určite pravdu, cena je opravdu prehnaná.
Finančná návratnosť sa pri zdraví neráta.
Či odstredivý ničí enzýmy? Zatiaľ som nikde nečítal seriózny rozbor, píšu že odstredivý šťavu prehrieva ale keď som ho používal tak nikdy z neho netiekla teplá šťava, len mi vadilo veľmi komplikované umývanie.
Z čoho lisujú tú šťavu čo je v supermarketoch? Z nepredajného odpadu. Vždy to tak bolo.

,,Finančná návratnosť sa pri zdraví neráta."
preto som o tom písal, lebo na mnohých recenziách ludia prave preratavali navratnost na peniaze, tak som
do toho zabrdol a vyvratil som to ako hlupost.
- Pirat, kupil, skritizoval... Ved o tom forum o odstavovacoch podla mna je, ze sa podelime o vlastnu skusenost, ci??
Prekvapila ma rychlost dodania od objednavky (z jedneho dna na druhy), a potom som porovnal svoje ocakavania
ktore vyplynuli prave z recenzii a clankov na forach so skutocnostou ktoru som s tymto pristrojom zazil.
Co z tohto do fora o odstavovacoch nepatri? \":-)\"
Myslim ze moj poznatok ako majitela pristroja bude pre mnohych viac, ako keby som pisal - vraj, pocul som, dakde som cital... \":-)\"
Proste pociatocnu euforiu vystriedala realita \":-)\"


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 95  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz