[quote="pv33":31l44jdk]A jak se to projevuje ze mas v haji pouzdra nervu? Neco te boli? Neco nemuzes delat? Jak bych treba na sobe poznal ze mam totez co ty, co by me bolelo nebo co bych nemohl delat?
Pises, ze doktorum neveris, tak zkus popsat co ti je bez jejich terminologie, jen podle toho, co na sobe sam poznas. Urcite nemas pocit ze mas blby pouzdra nervu, ale treba ze mas neco s rukou nebo hlavou nebo ze mas neco s celym telem. Nebo na sobe nepoznas nic a vychazis jen z toho ze ti to rekl jeden z doktoru?[/quote:31l44jdk]
No, máš pravdu, že poškozený obal nervu necítím. Takže to nemusí být ani ono, ale podle lékařu je. Za mne mám paralyzované abduktory (natahovače) na nohou, nemohu přitáhnout špičku k noze, nepostavím se na špičky ani na paty. Lýtka mám úplně zatrofované, nohy jako hůlky. Na chodilech paralyzované prsty, nepohnu s žádným, ani ťuk. Chlad, teplo, bolest, vše cítím. Nohy stále chladné až zmrzlé.
Na rukou atrofované předloktí, nenatáhnu žádný prst, pouze zvednu první články prstů. Na levé ruce akorát ukazováček a prostředníček, prsteníček a malíček ne, pouze do flexe. Na pravé ruce zvednu první články prostředníku, ukazováku a prsteníku, malíček nic. Palce atrofované, velmi malá síla. Všechno ostatní na těle jinak OK.
[quote="sakul":31l44jdk]
OK. Jinak o tak nízkém deficitu jsem také neslyšel. Jakou máte práci (kancelář?), bydlíte na vesnici nebo ve městě, jak často jste chodil ven a jak se stravujete?
Napište více o sobě a jak budete mít další testy dejte sem data prosím. Bude určitě zajímavé pro ostatní sledovat jak se věci budou hýbat.[/quote:31l44jdk]
Práce: Invalidní důchod (v 23letech)
Dělal jsem rok na zpět, asi půl roku realitního makléře, tam bylo dost stresu, kancl bez kyslíku a světla, naštěstí mi šéf, protože mě měl rád, koupil Ionic Care X6, nebo jak to je. Bydlím ve městě, už půl roku s přítelkyní v Olomouci, jinak jsem z Kladna. Celé mladí jsem nesnědl nic živého, jen smažák s hranolkama, tatarkou, tuny chipsů, redbulů a cocacoly. Kouřil jsem asi 5let a pil alkohol. Většinu času jsem trávil v autě, nebo u PC a hrál MMORPG cca 12h. denně. Kouřil jsem dva roky trávu. Měl jsem vždycky přehozený režim, v noci bdění ve dne spánek. Tohle už z části neprovozuju tak 2-3 roky, nekouřím nepiju ani srk, režim celkem normální, strava nic moc ale sem tam šťávu, lehčí jídlo (rýže se zeleninou) apod. Teď poslední měsíc od testů se odkyseluju, omezil jsem spoustu sajrajtů a tak.
Momentálně rovnám deficit D3, mědi, zinku. Homocystein 8,8mol/l, hormony OK. Zvýšené ALT, moje