Milan_Vitarian píše:
Zdravím p. Jardo,
tak na začiatok nesmierne ĎAKUJEM za túto stránku. Je tu toho fakt veľa a čo je najlepšie, že samé veci pre pevné zdravie.
Teraz k veci, aj keď zájdem do viacerých tém:
1. už 15 mesiacov nejem žiadne mäso, bol som taký polovegán, lebo s mäsom som vysadil aj mlieko, jogurty, občas som si dal truchu syra alebo masla
2. začal som piť stredný prúd rannej uriny od 26.4.2013 - to som bol ešte vegetarián, vegán.... na to si zvyknúť, no hnus - aj viem z čoho, varené jedlá...
3. od 1.5.2013 som vitarián - urina už po 24 h bola ako teplá voda... jednoducho radosť piť pre svoje zdravie, raz ma začalo škrabať v krku, trikrát som za deň vykloktal a bolo po bolesti
4. na základe vyšej stránky som začal od 10.6.2013 s klystýrom... hneď urinou, čo za bordel zo mňa vyšiel, radšej ani nebudem popisovať, odvtedy si robím klystír každé ráno, neskutočne mi je dobre, cítim sa oveľa viac fit, viac nabitý energiou. 12.6.2013 som išiel na črevnú sprchu, teta mi povedala, že také čisté črevo ešte nevidela... žiadne hlieny, skoro žiadne odlepky, čistá voda zo mňa išla... a to vďaka len trom klystírom s vlastnou urinou (dávam 2 l a držím v sebe asi 20 minút)
5. Dnes som prelúskal týchto 17 stránok tejto témy, aby som sa nepýtal to isté, na čo už bola odpoveď... takže pripravím fľašku a ide sa na to... buď zajtra alebo v sobotu na to nabehnem samozrejme s urinou... keďže ju bez problémov pijem, nos bude len hračka. No a zároveň pri čítaní tohto vlákna som zistil, že sa čistí aj pečeň (jaterní očistná kúra), aj žalúdok (výplach žaludku)... takže čerpať informácie budem stále a verím, že mi bude ešte lepšie ako je mi teraz... pravdu povediac, ani neviem, či taký stav môže byť, lebo ja som ako vymenený od mája...
Ešte raz vďaka za informácie.
Milan
1)Pokud vám to vyhovuje proč ne, ale občas si dejte vyšetřit stav bílkovin a B12.
2)Chuť uriny je opravdu dost proměnlivá dle stravy, ale to je otázkou zvyku.
3)Urina velice dobře ladí mnoho zdravotních potíží.
4)Urina střevo vyčistí opravdu dobře i když káva je v některých ohledech možná i lepší.
5)Čištěním se nic pokazit nedá, můžete pouze získat.