jaja píše:
Dobrý den,
pročetl jsem Vaši osvětu, já osobně neznám v mém okolí žádného člověka který by se tak extrémě věnoval stravě jak píšete Vy a žil
. Je pro mě neuvěřitelné ,žít ze zeleniny ovoce a ořechů.
Rád bych experimentoval zda se budu cítit líp (kolena artróza) ,ale jak víme internet snese vše a zdraví má člověk jen jedno.
(někteří vědci nevím jestli z Ruska (před r.89) či USA zjistili že pokud člověk díky i stravě přijde o určité svaly pak tyto už NIKDY NENAROSTOU.
podle mého pozorování jeden extrémista (myšleno spíše s obdivem) přesvědčení nedělá ,
protože znám lidi kteří jak už jsem spomenul jsou vitální i bez razantních stravovacích návyků.
-----------------------------
Ve výživové hodnotě jsem experimentoval od listopadu minulého roku tím že jsem si zapisoval kalorie, tuky, sacharidy, bílkoviny a pocity.
Výsledek:Kromě odrovnání kolen,
Po některých potravinách - zelenina to nebyla
jsem cítil vitalitu ,sílů
-- jsem vyjel místní kopec bez problémů, ještě mi to bylo málo) většinou to bylo spojeno s dostatkem sacharidů, kalorií.
------------------------------
Ten Váš jídelníček obměňujete asi jen místo že banán na začátku
tak jej dáte do salátu na konec ?(nedávno byl rozhovor z kulturistou -důkaz viditelný strava ---- kuřecí prsa na 100 způsobů , 100 dnů jiná velikost kuřecích kousků + rýže.
Nebo je nějaký prostor pro změnu ?
jako například
chleba -> máslo paprika
chleba -> med
čili pečivo + nějaká příloha
oběd
maso nějaká příloha
večeře
pečivo + příloha
Máte nějakou nosnou potravinu jako je u nás (ne( normálních )
třeba pro snídani, večeři >pečivo
oběd >maso
---
poradíte jak dostat z těla nejlépe kyselinu močovou ?
---
mimochodem po otevření obzorů zjišťuji že pití zelených šťáv je bezproblémů a ani to není nijak hnusné.
! zatím !
---
šak knihu tu někde mám , bachor, čepec, slez
to časem asi doroste ?
---
K té urině selsky by to nemělo mít význam jedině kdyby byla zásaditá (pokud je tápání o zásadach správné) jinak podruhé do sebe ládovat odpady z důvodu ,Dáme mu co proto ať si nato zvykne nebo zemře.Také pokusy dělal Mr. Juiceman ve 118 letech né?
---
děkuji příjemný den přeje
Jan
To, že nikoho podobného neznáte, ještě neznamená, že jsem osamocený extrémista, jak se mylně domníváte. Vitariánství je poměrně rozšířený stravovací styl a je rozhodně pro tělo člověka mnohem přijatelnější, než strava podle Magdalény Dobromily Rettigové, či dokonce jídlo ve fastfoodu. Naopak je spíše výjimkou zdravý člověk, stravující se podle běžných měřítek.
Experimentování se stravováním je hovadina a odrovnáte si toho patrně ještě docela dost, je třeba přijmout celý komplexní stravovací režim, nikoliv jeho části a zbytek řešit po svém.
Jak na svých stránkách doporučuji, tak se i stravuji, nikoliv tak, jak se většina lidí mylně domnívá, že kážu vodu a piji víno. Jídelníček obměňuji pouze sezónními produkty, jinak mi vyhovuje téměř celoročně s minimálními změnami. Prostor pro Vaše podivné kombinace v něm opravdu nemám, vše co jste popsal je ideální potrava pro rychlé získání umělých kloubů.
Kyselinu močovou odstraníte s těmito obdivuhodnými a naprosto nestravitelnými kombinacemi potravin, to je její zdroj, ale když Vám to tak chutná, tak to zase musí bolet, jiná možnost není. Kyselina močová musí odejít přes čistá střeva a ne se natlačit ve formě krystalků do kloubů. Zkuste to léčit metodou plukovníka Greensteina, jak jste určitě viděl ve filmu Dobrý voják Švejk s Hrušínským. Pokud si dobře vzpomínám, tak Švejk říká "Poslušně hlásím, že mám revma" a Greenstein odpovídá, "No to nebude problém, tak mu dáme dvojitý klystýr, aby se to revma leklo a uteklo". Pokud si z této humorné, ale velice výstižné scénky vezmete příklad a použijete stejný postup, doporučovaný Greensteinem, tak to určitě zabere, za to Vám ručím. Naši předci nebyli tak hloupí, jak se domníváme a věděli, že bolesti jsou z nadbytku kyselých odpadů v těle a pokud je vypláchnou, tak prostě zmizí.
Šťávy jsou jenom jedna z mnoha příček žebříku k dokonalému zdraví.
Nevím, co všechno Vám doroste po zdravém jídle a pití, ale tři žaludky určitě ne, to se spíše upraví do normálu ten Váš jeden a bude Vám bohatě vyhovovat.
Urinoterapie orální cestou, má skutečně význam hlavně po srovnání pH, ale do klystýru je možné použít urinu v jakémkoliv stavu i když ta na správném pH je rozhodně lepší.