dasami píše:
Nevím, kde to teď momentálně má. Před cca 8mi měsíci mu to našli na plicích. Chodil na chemo, bral léky... o zdravé stravě moc nechtěl slyšet.. V dubnu mu oznámili, že je vyléčený, ale už měl bolesti v žaludku, vždy po jídle. Zjistili mu plný žaludek aftů a následně i nádor, který údajně nejde operovat. Nechali mu jen léky na bolest. Nyní zkouší co se dá, ale má permanentní bolesti, nemůže ani v noci ležet. V pátek jsem mu dala první šťávu (mrkev, celer, řepu), koupila mu čaj ze zeměžluči a zakázala jíst. Říkala jsem si, že čím víc toho vypije, tím líp. V sobotu vypil cca půl litru šťávy a několikrát zvracel. Dnes neměl nic, jen zeleninovou polévku. Zítra jede k nějakému léčiteli, tak nevím co mu řekne. Mám strach, aby ho to zvracení od těch šťáv neodradilo. Od zítřka to chci zkusit jinak podle Rudolfa Brousse, jestli znáte...ten preferuje menší množství. Musím podotknout, že s ním bohužel nejsem celý den a nevím, zda to dodržuje přesně, bydlí jen s tchýní. Dám mu čerstvou šťávu, instrukce a zbytek je na něm a tchýni
... Nejhorší je pro ně to "nejíst nic", nechtějí moc pochopit, že mu teď ta pevná strava škodí.. No jsem zvědavá zítra na léčitele, co poradí...:/. A jinak moc děkuji za odpovědi.
Zije s tchyni? jak dlouho? Proc zije s tchyni? Mne na vredy afty v puse pomahaji psychosomaticke pomucky, resily se tu na diskuzi afty a dospelo se k tomu ze mozna pomaha dostatek aminokyseliny lyzinu ve strave a dalsi aminokyseliny, i suplementace syntetickym. Osobne jsem nezkousel. Ale nejsem si jisty ze takova suplementace vydrzi vecne. Mne pomohlo srovnat psychicke rovnice, podpora sebevedomi je asi nejdulezitejsi, pak suplementace mineraly jako chloridem draselnym, zinkem, relaxace na vzduchu a slunci.
A lysin prijimam zasadne z masnych produktu, hovezi veprova zebra nebo s klizkou, asi 1-3 kg utopencu v zimnich mesicich, v lete na ne nemam takovou chut.
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/