Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned pro 22, 2024 4:40 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 337 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Očista ledvin
PříspěvekNapsal: pát dub 26, 2013 12:14 pm 
Offline

Registrován: čtv dub 25, 2013 1:32 pm
Příspěvky: 4
Dobrý den, mám asi hloupý dotaz, ale dá se odšťavnit ze šlupky šťáva nějakým snadným postupem. Já ošťavňovač nemám a nenapadá mě jak jinak ji odšťavnit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Ledvinové kameny
PříspěvekNapsal: ned kvě 05, 2013 7:55 am 
Offline

Registrován: ned kvě 05, 2013 7:38 am
Příspěvky: 2
Dobrý den pane Jardo, na preventivní kontrole u lékaře mi změřili vyšší zásaditost moče a vyšší cholesterol v krvi. Zároveň jiný lékař zjitil náběh na osteoporózu a ten mi předepsal přípravky s vápníkem. Nemůžou se mi pod vlivem těchto léků vytvořit ledvinové kameny? Je mi 53.
Jím velmi málo masa (tak jednou do měsíce), protože moje rodina ho nejí vůbec, většinou se tedy živím zeleninou ale hlavně pečivem. Piju hodně kávy. Moc děkuji za odpověď. Soňa


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista ledvin
PříspěvekNapsal: ned kvě 05, 2013 1:21 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28420
Bydliště: Poděbrady
Peto píše:
Dobry den. Chcel by som sa spytat, ci na ocistu ladvin je potrebny cerveny melon, alebo moze byt aj zlty ci biely (honeydew a kantalup).
Dalej dr. Partykova odporuca na ocistu ladvin melony a cierny chlieb . Nie som si isty tym ciernym chlebom a chlieb nejem skoro vobec.

Melouny se používají pouze vodní, ne cukrové, tedy pouze ty červené.Chleba bych do toho také netahal, může docela slušně kvasit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista ledvin
PříspěvekNapsal: ned kvě 05, 2013 1:24 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28420
Bydliště: Poděbrady
ivca001 píše:
Dobrý den, mám asi hloupý dotaz, ale dá se odšťavnit ze šlupky šťáva nějakým snadným postupem. Já ošťavňovač nemám a nenapadá mě jak jinak ji odšťavnit.

Tak dá, ale určitě ne snadným způsobem, musíte slupku velice na jemno nastrouhat, nebo rozmixovat a vyždímat přes plátno.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ledvinové kameny
PříspěvekNapsal: ned kvě 05, 2013 10:53 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28420
Bydliště: Poděbrady
Sonys píše:
Dobrý den pane Jardo, na preventivní kontrole u lékaře mi změřili vyšší zásaditost moče a vyšší cholesterol v krvi. Zároveň jiný lékař zjitil náběh na osteoporózu a ten mi předepsal přípravky s vápníkem. Nemůžou se mi pod vlivem těchto léků vytvořit ledvinové kameny? Je mi 53.
Jím velmi málo masa (tak jednou do měsíce), protože moje rodina ho nejí vůbec, většinou se tedy živím zeleninou ale hlavně pečivem. Piju hodně kávy. Moc děkuji za odpověď. Soňa

Tak asi i můžou, ale to je otázka zda vzniknou vlivem těch léků, osobně bych si nechal zjistit hladinu D3 a při deficitu ho srovnal a preventivně si dejte K2, kvanta hořčíku a stroncium. Nicméně léky s vápníkem jsou vám celkem na nic, ty to jenom komplikují, tam většinou není problém v nedostatku, ale ve špatném ukládání a to je jiná kapitola.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ledvinové kameny
PříspěvekNapsal: pon kvě 06, 2013 9:03 am 
Offline

Registrován: úte zář 22, 2009 10:10 am
Příspěvky: 160
Sonys píše:
Dobrý den pane Jardo, na preventivní kontrole u lékaře mi změřili vyšší zásaditost moče a vyšší cholesterol v krvi. Zároveň jiný lékař zjitil náběh na osteoporózu a ten mi předepsal přípravky s vápníkem. Nemůžou se mi pod vlivem těchto léků vytvořit ledvinové kameny? Je mi 53.
Jím velmi málo masa (tak jednou do měsíce), protože moje rodina ho nejí vůbec, většinou se tedy živím zeleninou ale hlavně pečivem. Piju hodně kávy. Moc děkuji za odpověď. Soňa

Na Tvůj příspěvek by se dal napsat obsáhlý traktát i bez znalosti Tvého metabolického typu, krevní skupiny a dalších podrobností (přesnější složení stravy, způsob hydratace atd.). Nicméně úplně postačí zareagovat na "živím se hlavně pečivem. Piju hodně kávy". Už to jsou pro organismus značně zatěžující faktory,které se projeví dle dané tělesné konstituce dříve nebo později, ale nakonec u každého, kdo včas nezařadí zpátečku.
Káva především masivně odvodňuje organismus za současného překyselování, podle některých pramenů jeden šálek kávy s kofeinem vyřadí z činnosti ledviny na několik hodin.
Ke všemu si tělní pH systematicky srážíš "hlavně pečivem". Ptáš se proč máš tedy zásaditou moč ? Tvoje kávou zpacifikované ledviny prostě nestíhají odvádět kyselost z těla a to ji neutralizuje vápníkem z kostí (náběh na osteoporózu). Změř si pH slin a budeš se divit o kolik je nižší, než pH moči (a mělo by to být naopak). Tipl bych si že Tě občas (nebo spíše dost často) pobolívá hlava. To není migréna, ale systémová acidóza, a jestli na to bereš nějaké patáky, dáváš zabrat navíc i játrům, a zcela zbytečně.
A co tuky, mažeš si na rohlíky Perlu ? (ta se přece vyplatí !).
Tohle je hodně široké téma, jednoduchá a rychlá odpověď neexistuje. Chce to napřed něco nastudovat - projeď si jako základ tyto stránky a přidej knihy od Normana Walkera (ke stažení na netu), dobrá je kniha "Strnadelová-Zerzán - Radost z jídla" a přečti si i tohle : http://kolinger.cz/images/stories/kolin ... sprave.pdf
Zkus postupně nahradit kafe s kofeinem jinou alternativou (Špaldové kafe, Cikorka). Když už potřebuješ nějaký kofein, uvař si půl litru Turka, ale pij ho jinak,než jsi zvyklá (vygoogli si "Max Gerson - Kávový klystýr") a budeš se divit, jak to účinkuje (navíc obdržíš děkovný dopis od Tvých jater).
K pečivu není moc co dodat, jestli ujíždíš třeba na kaiserkách ze "zmražených polotovarů", máš nejvyšší čas přestat. Ideální pečivo neexistuje, relativně méně zatěžující je celozrnný chleba z pravého žitného kvásku (např ASON, viz výše), ale ne 3x denně.
Strava téměř bez masa sice šlechtí Tvoji Duši, ale kvalitní maso občas je mnohem menší zlo, než bílé pečivo a kofein každý den.
Ten vápník, co Ti předepsali, je bez dostatečné hladiny hořčíku v těle celkem k ničemu. Jak píše Jarda, chce to především kvanta hořčíku, a pokud vápník, tak z přirozené stravy.
Když už rychlé řešení, dal bych denně k snídani sirnou patlanici, nebo Polinal, a kromě toho kafe bych RADIKÁLNĚ omezil (lépe zcela vyřadil) bílé pečivo. Nevěřím, že by Ti chutnaly třeba ty klasické "tukové" rohlíky, ale jestli je přesto jíš, zkus podrobit vlastní analýze proč to děláš.
A na závěr to skoro nejdůležitější (nejen pro Tvoje ledviny): nepíšeš kolik a čeho piješ. Když vyřadíš všechny 'balastní' tekutiny, měla bys pít 2 až 3 litry ČISTÉ (nejlépe pramenité, nebo aspoň převařené, v nouzi odstáté) vody. Tohle radí (téměř) každý, ale (téměř) nikdo se tím (ke své škodě) neřídí. Tvoje tělo je ze 70% voda, jeho vnitřní kvalita je zcela závislá na tom, jak (a hlavně čím) ho průběžně proplachuješ.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista ledvin
PříspěvekNapsal: pon kvě 06, 2013 11:47 am 
Offline

Registrován: ned kvě 05, 2013 7:38 am
Příspěvky: 2
Děkuji za obsáhlé odpovědi. Pět let nechodím do "zaměstnání", jsem na volné noze a od té doby mě nebolela hlava \":D\". Z pečiva jím nejvíc pšenično-žitný chléb, občas sušenky. Mažu na něj jenom máslo (minimálně) anebo sádlo. Umělé tuky s odporem obcházím. Ráda peču a jím makový závin (samozřejmě ne denně). Jím hodně jablek a banánů, ovesné vločky a mléko, jogurty, sojové maso. Ráno si dám na stůl otevřenou láhev s vodou z vodovodu (cca 1,5 litru) a piju ji celý den průběžně. Dále asi půl litru silné kávy denně. Takže nedostatek vápníku bude asi v tom kofeinu. Zavřela jsem kávu do skříně a místo ní dala na stůl hořčík, ještě si koupím nějaké lakmusové papírky a po týdnu se ozvu, jak to zabralo. Na zvýšený cholesterol by mohl pomoct roztok s liposomy (lecitin), takže děkuji za ten videonávod, vyzkouším.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista ledvin
PříspěvekNapsal: pon kvě 06, 2013 2:41 pm 
Offline

Registrován: ned říj 02, 2011 6:10 pm
Příspěvky: 1085
Bydliště: Praha
Sonys píše:
Děkuji za obsáhlé odpovědi. Pět let nechodím do "zaměstnání", jsem na volné noze a od té doby mě nebolela hlava \":D\". Z pečiva jím nejvíc pšenično-žitný chléb, občas sušenky. Mažu na něj jenom máslo (minimálně) anebo sádlo. Umělé tuky s odporem obcházím. Ráda peču a jím makový závin (samozřejmě ne denně). Jím hodně jablek a banánů, ovesné vločky a mléko, jogurty, sojové maso. Ráno si dám na stůl otevřenou láhev s vodou z vodovodu (cca 1,5 litru) a piju ji celý den průběžně. Dále asi půl litru silné kávy denně. Takže nedostatek vápníku bude asi v tom kofeinu. Zavřela jsem kávu do skříně a místo ní dala na stůl hořčík, ještě si koupím nějaké lakmusové papírky a po týdnu se ozvu, jak to zabralo. Na zvýšený cholesterol by mohl pomoct roztok s liposomy (lecitin), takže děkuji za ten videonávod, vyzkouším.

Sonys, vzhledem k tomu, ze ti zatim nic nebylo, tak asi nechapes ucel mediciny. Cilem neni aby byl kazdy zdravy, ale aby se na nemocnych vydelalo co nejvic penez. A proto maji spoustu ukazatelu kterymi se snazi lidi presvedcit, ze je u nich neco spatne a ze by se meli lecit i kdyz nemaji zadne zdravotni problemy. Nedala jsi sem kolik mas toho cholesterolu, ale pises zvyseny coz je v naproste pohode. Zkus si napriklad precist dnes jiz klasicky clanek cholesterolova lez http://www.cez-okno.net/clanok/veda/vel ... rolova-lez. Samozrejme najdes radu clanku podepsanych doktorama, ze je to jinak. Ale budes mit aspon druhy pohled na vec. Muj nazor podlozeny spoustou knih o opravdove lecbe, nejen o praskovani, je ze to je blbost bojovat proti zvysenemu cholesterolu. Ale delej jak myslis. A obdobne s tou osteoporozou. Tady porad spousta lidi nechape, ze medicina je byznys jako kazdy jiny a ze cilem je prodat co nejvic leku a vykonu. Za to je spousta lidi placenych a ne spatne. Takze jakykoliv ukazatel ktery to muze aspon trochu zduvodnit se vyuzije k vystraseni lidi a k tomu, aby zacla nekonecna lecba. A az tu lecbu poradne rozjedes, tak uz nebudes psat, ze te 5 let nebolela hlava. A k tvemu jidlu, mimo to co asi chapes sama a co ti pise catcher bych te chtel upozornit na sojove maso. Vyroba sojoveho masa je drsna chemie s radou negativnich dusledku, ale chci predevsim upozornit na to, ze 100% soji co tu potkas je z geneticky modifikovanych rostlin (GMO). A precti si napriklad http://druidova.mysteria.cz/ZDRAVA_VYZI ... SE_GMO.htm

_________________
Oliver Wendel Holmes, Harvard University: pevne verim, ze kdyby cela medicina, tak jak je nyni aplikovana, mohla byt potopena na dno more, bylo by to lepsi pro lidstvo a to nejhorsi pro ryby.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista ledvin
PříspěvekNapsal: pon kvě 06, 2013 3:11 pm 
Offline

Registrován: úte zář 22, 2009 10:10 am
Příspěvky: 160
Sonys píše:
Děkuji za obsáhlé odpovědi. Pět let nechodím do "zaměstnání", jsem na volné noze a od té doby mě nebolela hlava \":D\". Z pečiva jím nejvíc pšenično-žitný chléb, občas sušenky. Mažu na něj jenom máslo (minimálně) anebo sádlo. Umělé tuky s odporem obcházím. Ráda peču a jím makový závin (samozřejmě ne denně). Jím hodně jablek a banánů, ovesné vločky a mléko, jogurty, sojové maso. Ráno si dám na stůl otevřenou láhev s vodou z vodovodu (cca 1,5 litru) a piju ji celý den průběžně. Dále asi půl litru silné kávy denně. Takže nedostatek vápníku bude asi v tom kofeinu. Zavřela jsem kávu do skříně a místo ní dala na stůl hořčík, ještě si koupím nějaké lakmusové papírky a po týdnu se ozvu, jak to zabralo. Na zvýšený cholesterol by mohl pomoct roztok s liposomy (lecitin), takže děkuji za ten videonávod, vyzkouším.

Tak podle Tvého upřesnění se jedná o solidní standard, k tragedii to má ještě daleko. Nicméně zlepšovat se dá ( a podle mě tak, že hodně) :
Tvé zaměstnání : OK, máš velkou výhodu. Majitelům "teplých místeček" v různých úřadech a firmách, vystavených každodennímu tlaku ze všech směrů (nejvíc shora) není moc co závidět. Sice taky běžíš, jako většina z nás, "krysí závod" (Rat Race), ale možnost určit si vlastní směr pohybu je dobrá.
Pšenično-žitný chléb ? Lépe obráceně - 80% žito, 20% pšenice (tato mouka je od základu nevhodná, ale aby chleba aspoň trochu vykynul, je to nutné 'zlo'). Anebo jen žito a třeba špalda nebo celozrnná pohanková mouka, ovšem výsledkem bude dost hutný placatý produkt (nicméně dokáže hodně zasytit a dlouho vydrží). Základem ovšem je přírodní kvásek, ne běžně používané kvasnice. Více na http://www.kvaskovychleb.cz/doku.php?id=navody:navody
nebo http://www.cuketka.cz/?p=11261
Máslo při umírněné spotřebě OK, ideální domácí stloukané (z farmy), nebo přepuštěné (ghí) z ofic. distribuce.
Domácí sádlo se také občas dá, sem tam nějaký ten škvarek lze v pohodě přežít.
Jestli ráda pečeš, tak přejdi při této činnosti raději na produkci vlastního chleba, ten makový závin nee (bílá mouka+tuk+vysoká teplota při pečení+pomaštění na závěr+práškování bílým jedem=diverzní akce proti vlatní tělesné schránce). Mák je z žaloby vyňat, pokud neprojde troubou.
Jablka velmi žádoucí, banány naopak pokud pravidelně,tak dosti nežádoucí (draslík lze i odjinud a skrytou podporu plísňovému hnutí a candidě albicans lze považovat za podvratnou činnost).
Ovesné vločky ze supermarketu=ozbrojený výsadek do týlu na podporu plísňového hnutí.
Jogurt, pokud ne z vlastního jogurtovače a mléko pasterované homogenizované=kontrarevoluční síly určené k zahlenění organismu, masivně podporované fámami o vápníku.
Sojové maso zn.GMO=mnohem horší varianta, než zbytky zvířecích mrtvol-podrobněji v příspěvku pv33.
1/2 litru silné kávy denně=no comment. Nejsem apriori proti kávě, ale bohatě stačí ta jedna v neděli odpoledne na návštěvě u tety Agáty,která ji pomele čerstvou ručně na mlýnku po babičce. Ta z běžné distribuce (granulovaná apod.)=filmový horor, s drastickými scénami při slazení rafinovaným bílým cukrem a doplňování "smetany do kávy".
Na závěr obecně oblíbený mýtus o cholesterolu - vymývání mozků Goebbelsovského střihu na podporu farmaceutických zisků... tohle fakt neřeš.
Život je boj, ale pokud poznáš nepřítele (i když je mocný) podle obličeje nebo uniformy, není třeba to ještě vzdávat, tvým mocným spojencem je kongeniální organizace zvaná Lidské Tělo, která, pokud se jí soustavně nepodráží nohy, zvládne mnohonásobnou přesilu!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista ledvin
PříspěvekNapsal: úte kvě 28, 2013 6:46 pm 
Offline

Registrován: pon dub 09, 2012 11:49 am
Příspěvky: 49
Jarda píše:
Melouny se používají pouze vodní, ne cukrové, tedy pouze ty červené.Chleba bych do toho také netahal, může docela slušně kvasit

Pane Jardo,
psal jsem teď příspěvek na "sirnou patlaninu", z něhož je patrné,že mám minimálně 1-2 měs. režim stanoven.Ale určitě bych chtěl udělat očistu ledvin vodním melounem.Mám dietu totálně bez cukru a má výsledky; otázka : kolik si vezme tělo při očistě melounem cukru a na jak dlouho? Lze následně vliv cukru nějakou metodou omezit? Díky za případnou reakci a z výše uvedeného - nespěchá to. Miro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista ledvin
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 3:44 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28420
Bydliště: Poděbrady
30miro píše:
Pane Jardo,
psal jsem teď příspěvek na "sirnou patlaninu", z něhož je patrné,že mám minimálně 1-2 měs. režim stanoven.Ale určitě bych chtěl udělat očistu ledvin vodním melounem.Mám dietu totálně bez cukru a má výsledky; otázka : kolik si vezme tělo při očistě melounem cukru a na jak dlouho? Lze následně vliv cukru nějakou metodou omezit? Díky za případnou reakci a z výše uvedeného - nespěchá to. Miro

Pokud jedete delší dobu zcela bez sacharidů, je tělo přepnuté na tuky a jeden den na sacharidech pomalu ani nezaznamená, čili toho bych se nebál, pokud to nebudete dráždit delší dobu. Celou situaci si nakonec můžete i monitorovat z moče a většinou ani nezmizí za ten jeden sacharidový exces ketony v moči.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista ledvin
PříspěvekNapsal: úte čer 11, 2013 11:51 am 
Offline

Registrován: pon kvě 27, 2013 3:05 pm
Příspěvky: 5
Dobrý den, tak mám za sebou očistu ledvin \":)\" snědla jsem třičtvrtě 9kg melounu a vypila 1,5l šťávy z jeho slupek.. dostavil se mi velký průjem tak jsem co chcvíli vybíhala z vany na záchod a pak jsem to vzdala a přestěhovala se rovnou na záchod.. celý byt byl od vody jak jsem běhala sem tam \":lol:\" samozřejmě jsem i močila a celkový dojem z očisty je výborný.. pročetla jsem si tu stránky a nejsem jediná s průjmem tak mám radost, že jsem se do očisty pustila a tělo něco dělalo \":D\" uvidíme co na to ten můj ekzém.. pan Jarda řekl zrychlit čištění tak dělám co se dá \":D\" o víkendu

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista ledvin
PříspěvekNapsal: úte čer 11, 2013 12:44 pm 
Offline

Registrován: pon čer 10, 2013 2:26 pm
Příspěvky: 964
Proběhla tady debata o mnoha různých způsobech očisty. Z mé zkušenosti (a studiem vytvořeného názoru) asi toto:
- každé tělo chce něco jiného a funguje jinak
- někdo pije 14 dní jen kopřivy, jiný sebou prožene 10 kg melounů, další 10 l kefíru
- někomu nevyhovuje chléb,a někomu dělá extrémně dobře, někdo jí chléb čerstvý, jiný týden starý
- někdo může a dokonce musí mít maso (což vůbec nevadí), někdo ho na mnoho let vysadí a pak ho jí jen tehdy, když na něj má prostě chuť (třeba jednou měsíčně)
- někoho prvoplánově přitahuje chuť sladká, jiného kyselá, dalšího hořká atd.
- někomu svědčí věci syrové zakvašené, jinému čerstvé syrové, třetímu dušené ...
Celé to je IMHO o tom se pomocí očisty a nějakého ústupu od "tradičního" humusáckého jídelníčku zcitlivět ... získat cit pro svoje tělo a potřeby a atmosférické poruchy a čas a místo ... pak už každý den jíš a vaříš jen to, co ti chutná ... o čem tělo samo řekne, že to je to správné ...
Nám v rodině pomohl život na vsi a v horách, na luftu a bez zaměstnání, v naprosté bezbřehosti. A naše zahrádka a kozy a koně a makrobiotika. A tráva a haš.
Dnes máme všichni rádi pampelišky, kopřivy, čerstvé bylinky, kozí mléko, luštěniny, obilniny, dobrý chléb, houby. A jíme si to jak chceme, tělo si samo řekne.
Syn má rád maso, proč ne. Já ho nevyhledávám, žena si občas dá. Já nesnesu smažené, žena si dá. Dcera ráda sladké, já zas kyselé a hořké. Já miluji živočišné tuky, kvalitní máslo, sádlo, škvarky, syn si dá Ramu. Já tmavý dobrý chléb, on rohlíky. Já olivový olej a voňavé čerstvé rajče a mozzarellu, on toasty s eidamem a šunkou. Celá rodina griluje, já si ze zdvořilosti kousnu 2 cm klobásky.
Já miluji proso a pohanku, syn je vysloveně rýžový.
S ženou se naprosto shodneme na naklíčených luštěninách všeho druhu, lehce udělaných jako ssypké, žádné kaše. A samy o sobě, jen s bylinkami a mrkví, NIC navíc.
Nechte všemu volný průběh, jen si rozšiřujte obzory, dejte věcem prostor.
Hlauně nejezte ty zcivilisované věci, zužte svůj jídelníček třeba jen na jednu dvě tři čtyři základní suroviny, ne na upravené věci, choďte se "napást".
Pozorujte sami sebe. Vydejte se do louky, čichejte, ochutnávejte. A pak jezte to, co vám svědčí.
Kamarád, chlap jak hora, makal u mne v dílně ... a pil denně dva litry čerstvé meduňky, obden mátu.
Mi třeba zrouna teď svědčí smetanka (pampeliška) a čekanka. List i kořen. Ve větším množství samozřejmě halucinogen. Ale tělo si to žádá.
Jde o to, abyste SAMI věděli a cítili, co máte jíst a pít. Třeba nic. I to je možné.
Dobrou chuť! \":)\"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista ledvin
PříspěvekNapsal: pát čer 28, 2013 9:59 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28420
Bydliště: Poděbrady
[quote="Mirkun":2gucw4wj]Dobrý den, tak mám za sebou očistu ledvin \":)\" snědla jsem třičtvrtě 9kg melounu a vypila 1,5l šťávy z jeho slupek.. dostavil se mi velký průjem tak jsem co chcvíli vybíhala z vany na záchod a pak jsem to vzdala a přestěhovala se rovnou na záchod.. celý byt byl od vody jak jsem běhala sem tam \":lol:\" samozřejmě jsem i močila a celkový dojem z očisty je výborný.. pročetla jsem si tu stránky a nejsem jediná s průjmem tak mám radost, že jsem se do očisty pustila a tělo něco dělalo \":D\" uvidíme co na to ten můj ekzém.. pan Jarda řekl zrychlit čištění tak dělám co se dá \":D\" o víkendu

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista ledvin
PříspěvekNapsal: stř črc 10, 2013 4:25 pm 
Offline

Registrován: stř dub 13, 2011 10:11 pm
Příspěvky: 41
Dobry den Jarda,

prosim vas chcela by som sa spytat ci by sa dala melonova ocistat spojit s remineralizacnym kupelom? Cize by som do vane pridala siran horecnaty, himalajsku sol a sodu bikarbonu. Dakujem za odpoved.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 337 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz