catcher píše:
Nikde jsem o tom nečetl, ale tak nějak doufám, že by to mohlo pohnout i s parazitama v očích (nějaké tam mám), tak jsem zvědav.
Catcher, s tými parazitmi je to PRAVDA, aspoň ja som o tom čítal a to dokonca VČERA, ale nespomieniem si kde, a popravde sa mi to nechce dohľadať, možno by mi to trvalo dosť dlho. Takže ako vravím, čítal som o tom, že to funguje aj na parazity v očiach (samozrejme nie pre ich podporu, ale pre ich záhubu...
)
Smajliss : No vidíš, mne bolo pred pár týždňami nepríjemné aj držať tričko, nie to ešte ho pri sebe vôbec nemať.... (...ten parazit v hlave - energetický, živiaci sa strachom, nás súdi za všetko, čo je mimo "ovčanskej normy"...)... Ale keď ideš von bez trička, tak proste barlička tam nie je, a keď si ho chceš obliecť, neostáva ti iné, než ísť po tričko domov, alebo si ho na trhu kúpiť
Druhá barlička je ešte to (ešte väčšia), keď si niekto dá tričko na plece.... Ja som obdivoval týpkov, ktorých stretať veľmi zriedka (pokiaľ to nie sú starší pupkatí muži, alebo stavbári - to proste nepočítam....), ale keď ich stretnem v takom teple, tak sú bez trička. Keď niečo obdivujem a vykonať to nezaberá roky, mesiace, týždne a ani dni úsilia (napríklad akrobacia, hra na hudobný nástroj...), tak proste NETREBA DAŤ ŠANCU "PARAZITOVI" v našej hlave, a treba to urobiť tiež. Len na druhej strane, radšej nie až príliš často a príliš dlho, lebo ani úpal nie je nič moc (my čo tu sme väčšinou opaľovacie krémy nepoužívame, len prírodné oleje).
Catcher : s tým klobúkom to skúsim, mením zamestnanie (mix práce vonku + vybavovačky na úrade), a klobúk je fakt veľmi vhodný....
A späť ku sungazingu.... Dnes si dám rovných 40 sekúnd, a už to budem robiť len naboso, vonku......... ale keď mám čas večer, tak radšej večer. Chcem spojiť sungazing rovno s prechádzkou naboso (aspoň polhodinovou), a keď nemusím, tak o 5:30 sa mi vonku nechce byť, a ešte k tomu nalačno (lebo predsa len, po prebudení sa napijem, a jesť chcem najskôr za pol hodinu...takže nechcem vstávať o 4:30, keď nemusím)... Je to na každom z nás, ako sa rozhodne, tak či tak môžeme striedať pozeranie do Slnka či po východe, či pred západom...