Sydney píše:
Zdravím, už dlhšiu dobu trpím zápalom a opuchom ďasien, nepríjemným pachom, obnažovaním zubných krčkov. Bola mi odporučená korekcia uzdičiek, no inak v podstate nič, hoci osobne si myslím, že by pomohlo aj vyrovnanie zubov (zuby mám dosť stiesnené, no neviem, či by táto cesta bola možná). Čítala som rady odporúčané v tejto téme, no osobne som toho skúšala dosť, ale čistiace a dezinfekčné prostriedky akoby "nestačili". Je vhodné dať si spraviť kultiváciu prítomných baktérií a zamerať sa nejakým spôsobom priamo na ne (čítala som, že tieto baktérie je možné aj kontaktom preniesť, pričom mám pocit, že by to mohol byť môj prípad)? V kontexte celého tela pracujem na detoxe, imunite, kandide, momentálne suplementujem B, C i minerály. Vďaka
Tak bakterie v ústní dutině to je přímo základ a určitě se vyplatí se tím zabývat. Každopádně si ovšem uvědomte, že na jejich skladbu má zásadní vliv hladina pH. Můžete třeba vyzkoušet mít několikrát za den nějakou dobu v ústech trochu jedlé sody a tím radikálně zvednout hladinu pH. Další možnost je proplachování ústní dutiny pomocí MMS, nebo ještě lépe CDS, což velice spolehlivě zlikviduje přítomné breberky. Funguje i proplachování 3%tním kysličníkem ten je likviduje také velice dobře.