Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon říj 07, 2024 5:21 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 355  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv čer 20, 2013 9:40 am 
Offline

Registrován: pon lis 21, 2011 2:48 pm
Příspěvky: 73
Bydliště: Krnov
evik196 píše:
Prosím vás, nadšence fóra, je tady někdo, komu se přemnožila tybetská houba a byl by ochotný mi kousek poslat? ´=)

Mě se přemnožila kvasinka, tu rád předám \":-)\" Ne, raději ne, blbě se toho zbavuje! Ale tibetskou houbu bych taky bral.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Kyselina kaprylová
PříspěvekNapsal: čtv čer 20, 2013 10:02 am 
Offline

Registrován: pon lis 21, 2011 2:48 pm
Příspěvky: 73
Bydliště: Krnov
Nevím, jestli to zařadit zrovna tady, ale lepší téma na to asi nebude:

http://prujem.heureka.cz/kaprylova-kyse ... t/recenze/

Nemáte někdo zkušenosti z Německa, Polska, Slovenska, ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv čer 20, 2013 10:11 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
sakul píše:
Na úlevu od akutních příznaků a získání energie k dalšímu řešení situace Vám mohou pomoci vitamíny, minerály, byliny a další suplementy. Zásadní účinek má však zlepšení stavu ve hlubších sférách naší osobnosti.

Vitamíny a minerály: pomoci mohou vysoké dávky vitamínu C a všech vitamínů skupiny B. Nervové soustavě také prospívá suplementace hořčíku a draslíku, případně zinku a vitamínu D3 a dalších klíčových látek. Pokud nevíte, co přesně Vám chybí, proveďte si krevní testy a vlasovou analýzu, do té doby doporučuji obstarat si kvalitní multiminerál a k němu zvlášť dodávat céčko, béčka a hořčík, které jsou jednak potřeba ve velkých dávkách a jednak nehrozí významná rizika jejich předávkováním. V zimě pak určitě suplementovat vitamín D3. Význam ale mají i antioxidanty obecně.

Byliny a rostliny: Velmi snadno dostupné a osvědčené jsou třezalka, meduňka a kozlík, které je možné obstarat formou výluhů, tinktur či kapslí. Všechny mají zklidňující účinek, s třezalkou jen opatrně během slunečných dní. Nárůst energie a schopnost vypořádávat se s kritickými situaci pomohou adaptogeny - ašvaganda, schizandra, ženšen, rozchodnice či macca. V rámci aromaterapie se užívá levandule

Suplementy: Významnou roli v oblasti příjmu látek pro psychickou roli hrají omega kyseliny. Dodávejte lněný, pupalkový a rybí olej nebo si obstarejte formou doplňků. Stav uvolnění může pomoci navodit aminokyselina L-theanin, kromě doplňků je možné jí získat v rámci popíjení zeleného čaje. Pro zlepšení spánku se užívá hormon melatonin a je dobré také zmínit hormon štěstí serotonin.

Strava: Každý potřebuje pro dobrý vývin nervové soustavy trochu jinou skladbu potravy a najdete různé názory, které strava nejlépe prospívá při problémech s psychikou. Můžou to být názory, že je potřeba konzumovat potraviny, které obsahují tryptofan a způsobují tvorbu serotoninu, tedy například banány nebo slunečnicová semínka, že je třeba se zaměřit na přírodní stravu plnou antioxidantů či naopak na živočišné potraviny, které obsahují nutné omega a aminokyseliny.
Co je zřejmě společné pro všechny lidi bez ohledu na jejich výživovou potřebu a konstituci je nutnost významné redukce jednoduchých cukrů a přiměřené konzumaci cukrů složitých. Jednak toto opatření souvisí se stavem střevní mikrflory a také s krevním cukrem, jehož kontrola hraje důležitou roli mimo jiné právě pro tvorbu serotoninu a kontrolu produkce stresových hormonů, jako je cortisol.
Tedy žádný cukr, žádné sladkosti a přiměřená konzumace škrobnatých jídel jako je rýže, brambory, škrobnatá zelenina apod. V závažných případech vykazuje dobré výsledky GAPS dieta, která se zabývá vztahem střevní mikroflóry a mozku a nervové soustavy.

Střevní mikroflóra: naznačil jsem již, že střevní mikroflóra a stav naší psychiky jsou dvě neslučitelně spojené nádoby. Zdravá mikroflóra produkuje řadu vitamínů skupiny B a dalších látek (například látku GABA) a zajišťuje vstřebávání klíčových nutrientů, které jsou potřeba pro dobrou psychickou pohodu. Porušená střevní mikroflóra má za následek naopak nedostatek těchto látek a tvorbu toxických substancí, z nichž některé jsou nervové toxiny s devastujícími účinky na mozkové buňky a mozkovou soustavu. Pro zdravou střevní mikroflóru je třeba vynechat či výrazně omezit zmíněné cukry, zajistit přísun kvalitní probiotické stravy (domácí kefír, zelí, jogurt apod.) a kvalitních suplementů, především probiotik. Častým nástrojem k řešení je také protikvasinková dieta či jiná forma nízkosacharidového stravování.

Nadledvinky: Vše je propojeno se vším a také klíčový orgán pro udržení psychické pohody - nadledvinky- jsou řadou souvislostí propojeny se střevní mikroflórou (a trávením obecně) a krevním cukrem. Zdraví tohoto orgánu je klíčové, pro dobré zvládání stresů. Nadledvinkám prospívá strava chudá na jednoduché cukry a bohatá na vitamíny skupin B a vitamín C, rekonstruovat jejich funkci mohou adaptogeny, aminokyseliny a některé byliny. Naopak jim škodí cukr, alkohol, kofein a nejvíce stres obecně. Na jejich špatném stavu set také nepřímo podílejí některé dysbakterie ve střevech, bez nastolení střevní rovnováhy je tedy jejich dobrá funkce problematická.

Myšlenky Většina lidí si myslí, že jejich deprese a pocit neštěstí jsou způsobeny vnějšími okolnostmi. Ti co uvažují za rámec tohoto, berou v potaz fakt o důležitosti stravy a případně doplňků. Málo lidí si však uvědomuje, že stavy těžké psychické nepohody mají v drtivé většině případů původ v našem myšlení. Je jasné, že to jakou bude mít situace stresovou odezvu není ani tak v situaci samotné jako v naší reakci na ní. Někteří lidé jsou vystresování z naprosto běžných situací, jiní zůstávají klidní v momentech, kdy je běžné se psychicky zcela rozložit.
Je dobré si všímat svých myšlenek. Sledovat jak přichází deprese a stav psychické nepohody a které myšlenky k němu vedou. Vytvořit postupně prostor mezi mnou a myšlenkami. Uvědomit si, že myšlenky jsou něco co se ve mě odehrává a je na mém rozhodnutí, kterou myšlenkou se budu zabývat a kterou budu dále rozvádět. Většina lidí si však myslí, že jsou každou myšlenkou, která se jím objeví v hlavě a jsou jimi zcela ovládáni.
Zpočátku stačí si být vědom hlasu ve své hlavě a vytvořit si od něj postupně odstup. . Zkuste změnit úhel pohledu - jste v depresi nebo máte depresi? Jste schopná pozorovat, jak tyto stavy přichází a odchází nebo jste jimi totálně pohlcena?

Hloubky naší osobnosti: Vyjma sekce o myšlenkách považuji všechny zmíněné mini-kapitoly za pomocné. Opatření, které mohou dát sílu a energii k opravdové změně, e vždy musí odehrát hlouběji v nás. Člověk sám může odvést spoustu práce zmíněným pozorováním svých myšlenek a emočních stavů, aniž by se s nimi naprosto ztotožňoval. Získat moc nad svými myšlenkami znamená nebýt jimi zcela pohlcován. Uvědomit si, že myšlenka sama o sobě nemá žádnou moc, moc jí dáváme tím, že jí věnujeme svojí pozornost a tím, že jí věříme.
V mnoha případech může být velmi užitečné využít toho, co nabízí hlubinná psychoterapie. Metody jako rodinné konstalace, holotropní dýchání, regrese či zážitkové terapie mají prokazatelně zásadní transformační účinek na celého člověka. Mají ve své nabídce nejen vyřešení fyzických obtíží ale také zásadní proměnu kvality života člověka v mnoha ohledech - ve vztazích, vnitřním prožívání, úspěchu apod. To co doplňky stravy a strava nenabízí je také sebepoznání, objevení věcí, které jsem o sobě ani netušil

Ostatní: Přestože jsou většinou již notoricky známé, zmíním pár dalších věcí, které může být dobré do života zařadit pro uvolnění nepříznivé psychické situace
Pobyt na slunci a v přírodě a fyzická aktivita obecně, meditace, jóga, dýchání a dechové cvičení, revize vztahů k sobě a okolí, asertivita, relaxace, sauna, vodní terapie, smích, pláč, křik, vyjadřování emocí, akupunktura, aromaterapie, fyzioterapie, metoda EFT apod.

Pěkné shrnutí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv čer 20, 2013 10:22 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
sakul píše:
Četl jsem o tomto způsobu transplantace už téměř před rokem na zahraničních forech, kdy jí v USA začínali podstupovat první lidé. Často jsem poté četl reakce o značném zlepšení nebo vyléčení, někdy bylo zlepšení jen mírné. Nějaké úspěchy tato metoda zdá se tedy má a vypadá slibně, nevím ale jak je u nás zajetá a jak je úspěšná v našich podmínkách. Bude zajímavé sledovat zkušenosti prvních lidí, kteří se do toho pustí. Já to nebudu, spíše doufám že svými parametry budu jednou aspirovat na roli dárce:)
Úspěch také bude zřejmě záležet na tom, v jakém stavu problém. V případech kdy je zprasené už celé trávení a jsou poškozené orgány, tak si domnívám že to bude jen jedna z metod, kterou bude nutné aplikovat

To máte pravdu, většina lidí asi o tom nebude ani přemýšlet i když osobně i přes velice "necivilizovaný" postup vidím tuto metodu jako prakticky ideální a v konečném důsledku velice levnou a funkční. Pokud člověk zváží že stolice má až 50% svého obsahu složeného z bakterií neuvěřitelně širokého spektra, pak se jenom těžko najde cokoliv co by tento postup dovedlo plnohodnotně nahradit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv čer 20, 2013 10:42 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
[quote="maggot":6mqibjsd]Probiotika od Dr.Mercoly jsou předražená průměrná probiotika ( http://www.iherb.com/Dr-Mercola-Complet ... ules/40386 ) těch 70 miliard je ve dvou kapslích ... osobně bych se spíše zaměřil na klinicky oveřené kmeny lidského původy , které mají vysoké adherenční vlasnosti / jsou schopné kolonizovat / dá se dohledat jejich pozitivní vliv na zdraví hostitele např . Acidophilus DDS-1/NAS/La-5/La-14 , Rhamnosus GG / GR-1 , Plantarum 299v , Bifidum malyoth , Longum BB536 atd.. . Jinak probiotika jsou často vyhozené peníze , protože nemají šanci se uchytit v nehostinném prostředí vytvořeném Candidou Albicans a dalšími patogeny. Kromě toho potlačení Laktobacilové , kteří sami o sobě mají mizerné antifungální schopnosti až na pár vyjímek jsou rádi za to , že žijou ve zbývajících koloniích jestli tam vůbec nějáké jsou. Laktobacilové nejsou pro rozjetou candidu soupeř ....laktíci jsou spíše sedláci než válečníci \":lol:\" .

Prokázané probiotické organismy , které mají antifungální vlastnosti a dokážou redukovat počet kolonií candidy jsou .. Bacillus Subtilis ( některé země ho používají jako fungicid na rostliny) , Saccharomyces Boulardii , Bacillus Laterosporus , Enterococcus Faecium , Enterococcus Faecalis ..bohužel enterokokové jsou často patogeny .

Nejlepší řešení by bylo nasadit nekopromisní dietu a tvrdá antimykotika např. Flukonazol a doufat , že si candida nevytvoří za týden rezistenci .
Zkušenosti s Flukonazolem

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv čer 20, 2013 10:45 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
Marky píše:
Dobrý den, candida mi byla zjištena při vyštření kvuli opakovaným zánětum močového měchýře měřením u homeopata přístrojem eav. Kvuli silné podváze mi byla doporučena dieta pouze s vysazením cukrů a přípravek candid z výroby J. Jonáše. Při akutním zánětu moč. cest mi nahradili antibitika homeopatickými léky, ale dívala jsem se na skožení a obsahují sacharózu a monohydrát laktózy. Balení obsahuje 4g, tabletek je tam kolem 100, bere se 9 kuliček denne. Může i takto malé množství vadit. A je vubec šance, že bez přísnější diety budou výsledky? Děkuji za zkušenosti.

Tak dobře vám odpovídá člen Vševěd a pokud jde o to množství sacharidů, tak to asi zásadně negativní vliv mít nebude.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv čer 20, 2013 10:50 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
Tom Kořenek píše:
Rychly dotaz: testuju ted Colostrum a dalsi ruzne doplnky a nachazim ve stolici parkrat tydne kusy candidy (nikoliv hleny/sliz ale takovy ty klasicky maly chuchvalce). Je to dobre ci zle znameni kdyz takhle z tela odchazi? Nebo to naopak znaci, ze se opet mnozi ve streve?
Logicky mi dava smysl, ze z tela odchazi, protoze podle mnoha zahranicnich doporuceni pomaha colostrum s opravou leaky gut.

Spíše bych to viděl na likvidaci a to pak tělo opouští mnohdy i celé polévkové lžíce hlenů.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv čer 20, 2013 11:00 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
maggot píše:
S.Boulardii podporuje aktuální prospěšnou floru člověka , je to spíš takový dočasný "support" než , že by to řešilo problém . Čím lepší stav mikroflóry tím lepší jsou s S.Boulardii výsledky (min. 2x 250mg denně po dobu 3-4 týdnů) , kdo tam nemá nic .....

Efekt Saccharomyces Boulardii na biofilm Candidy Albicans.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19732158
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20706577

Jinak je perfektní na opravu poškozené střevní sliznice .

U nás je k dostání ve zmíněném Enterolu v americe též známý jako Florastor . lacnější podoba u nás je ProBio Restart nebo GS Boulardiin

Citace:
Taky více věřím "domácím" produktům, než těm z lékárny, proto jsem dopovala tělo domácím kefírem. Ale bohužel musím říct, že na mě tedy působil spíše negativně a spíše jsem si pohoršila. To samé sirná patlanina-ačkoliv se o ní říká, že to již není mléčný produkt.
Výrazné zlepšení jsem naopak registrovala až po jeho vysazení. Možná jsem jen "senzitivní jedinec" což se mi ale moc nezdá, protože mléko jsem kdysi pila spoustu let navíc kravské. Ke kombuše ve spojení s kvasinkou mám taky svoje výhrady. Co se týče zelí a fermentované zeleniny- u těch jsem pro

Co mě docela vadí u mléčného kefíru jsou určité Candidy které obsahuje ,např. Candida Kefyr známá též jako Candida Pseudotropicalis , někdy způsobuje infekce. Na druhou stranu některé literatury uvádí , že kefír demonstroval antibakteriální a antifungální schopnosti . Takže bych se asi opravdu řídil jenom vlastní intuicí jestli mi kefír dělá dobře nebo ne .

Pro zajímavost
Citace:
Growth inhibition of Candida albicans

All the tested lactobacilli strains reduced candida growth but the effect was generally weaker than for mutans streptococci. Since an identical inhibition pattern was displayed for all candida strains, the results of the assays for only one of them are displayed in Table 3. At concentrations 109 and 107 CFU/ml, all lactobacilli except L. acidophilus La5 and L. reuteri PTA 5289 inhibited the five candida strains completely. At 105 CFU/ml, L. rhamnosus LB21, L. rhamnosus GG ATCC 53103, L. paracasei F19 and L. reuteri PTA 5289 displayed a slight inhibition, L. acidophilus La5 showed no inhibition at all while L. plantarum 299v, L. plantarum 931 and L. reuteri ATCC 55730 executed a total inhibition. At the lowest cell concentration, no inhibition was recorded except for the two L. plantarum strains.

L.Plantarum 299v se dá jenom doporučit sestra sním měla skvělé výsledky sice candidu neřešila , ale tam kde se nechytalo na její střevní potíže nic tak 299v problém do měsíce vyřešil.

Pavel Veselý : Popravdě řečeno nevím , nikdy jsem se nezabýval amalgámem a jeho negativním působení na lidské zdraví .

L.Plantarum je poměrně hodně zastoupen v kysaném zelí i když patrně trochu jiný kmen, nicméně zase je v něm mnoho dalších velice prospěšných druhů. Pokud člověk nemá dost financí na drahé laktobacily, dost pomáhá i odšťavnit kvalitní kysané zelí a pít vždy před jídlem tak 0,5 - 1 dcl této šťávy. Vyjde to podstatně levněji a efekt je většinou docela slušný.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pát čer 21, 2013 11:31 pm 
Offline

Registrován: úte čer 04, 2013 8:15 am
Příspěvky: 6
Citace:
Velice přínosný příspěvek, který doufám uživatelům fóra otevře oči v možnostech laktobacilů

Tak já to lechce zveličil ... \":D\" . Laktíci na tom nejsou zase tak mizerně ...celý vtip je vtom , že jejich antifungální funkce záleží čistě a jenom na PH střeva . Pokud dokážou vygenerovat dostatečné množství kyseliny mléčné tak , aby si vytvořili pro sebe vhodné prostředí to jest kyselé . Potom aktivují své pro kvasinky toxické sra*ky , peroxid vodíku ,typické antifungální látky pro danný kmen , kyselinna octová , která dokáže vytvořit na stěnu kvasinek enormní stres ....tudíž je nejemon potláčí ,ale dokážou je i zabít \":wink:\"

Bohužel kvasinka není blbá .. takže při fermentaci bude produkovat alkalický plyn amoniak , který dokáže neutralizovat Laktobacily a taktéž vytváří nevhodné prostředí pro laktíky .

Nízké PH a kyselinna mléčná to je klíčový bod.... ACIDophilus z latinského milující kyselé.

Dobrá věc jsou prebiotika konkrétně FOS (fruktooligosacharidy) , kromě toho že mají vysoký prebiotický potenciál jak pro bifido tak lakto umí neutralizovat amoniak až o 55% .

Jinak bych moc nedoporučoval časté klystýry atd. neboť kolonie laktobacilů moc dobře na epitelu nedrží a snadno se vypláchnou.


Málem bych zapomněl ... špičkový produkt \":)\" doporučuju .. http://www.avogel.co.uk/food/molkosan-digestion/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: sob čer 22, 2013 5:51 pm 
Offline

Registrován: stř čer 02, 2010 6:10 am
Příspěvky: 389
Infekce jakého typu máš na mysli že by způsobil kefír?A jak jsi to myslel s tím sledováním psychiky při megadávkách laktobacilů-jako že by vznikla deprese z vymírající kvasinky nebo tak něco?Nedalo mi to a zainvestoval jsem a beru těch 500 miliard laktobacilů denně-zatím jen 3 druhy+30miliard saccharomyces boulardi a litr domácího kefíru.No zatím nic nepozoruji ale také jsem si nebyl vědom toho že jsem měl momentálně přemnoženou kvasinku.Naordinoval jsem to i přítelkyni u které jsem si nebyl až tak jistý a je fakt že večer se cejtila dost otrávená a nervózní.
Jinak jako zdroj těch oligofruktosacharidů může být i batát který mám hodně rád a nebo namletý čekankový kořen lžička ke každému jídlu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon čer 24, 2013 8:11 am 
Offline

Registrován: úte čer 04, 2013 8:15 am
Příspěvky: 6
Pavel Veselý : Kvasinkovou infekci dle genetické predispozice a kompatibility . Ohledně kefíru , pro hodně lidí bude zdravý prospěšný o tom žádná , ale je v něm strašně moc kvasinek rodu Candida a některé mohou i škodit a pokud má někdo velké genetické predispozice pro kvasinkovou infekci tak mu nemusí dělat zrovna dvakrát nejlíp . Přece jenom mikroflóru člověka tvoří z větší části bakterie než kvasinky . Proto je jistější panem Zajíčkem zmiňované domací zelí .

Co se týče psychiky , tak šlo o to bude to znít divně \":)\" , ale mikrobové ve střevě dokážou ovlivnit aktuální náladu a myšlení pomocí "vagus nerve" , který spojuje střevo a mozek . Díky němu můžou mikrobové manipulovat s hostitelem. Pak vznikají takové ty stavy jako "disconnect feeling" / "brain fog" / panický útok etc. Ono to nemusí vůbec souviset s toxickými výměšky (acetaldehyde). Pak už jenom záleží kdo je aktuálně u moci ...jestli bude deprese nebo "sense of well-being " . A deprese z toxinů chcípajících zmetků je velmi pravděpodobná...

Proto jsem to psal někteří lidé se prostě cití při velkých dávkach probiotik po psychické stránce "divně" \":lol:\"

Prebiotika - Inulin ( čekanka ) je mizerné prebiotikum všude budou tvrdit jeho super bifido efekt , ale bifida ho nefermentují skoro vůbec . Dobré je FOS a pokud byste chtěl pro laktobacily a bifida steroidy tak XOS (xylooligosacharidy) na těch rostou velmi dobře . Akorát jsou hůř k dostání u nás se stále prodává jenom Inulín ......

http://www.pnas.org/content/109/4/E175.full
http://www.apa.org/monitor/2012/09/gut-feeling.aspx
http://www.psychologytoday.com/blog/dem ... r-emotions
http://news.sciencemag.org/sciencenow/2 ... -bugs.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon čer 24, 2013 9:08 am 
Offline

Registrován: pon lis 21, 2011 2:48 pm
Příspěvky: 73
Bydliště: Krnov
Jak dostat candidu z oka? Mám oči pořád citlivé, zvlášť ráno, na světlo a na vítr, štípou, na bělmu je i "něco" vidět ...

PS: Teď mě tak napadlo vyplachování nosu slanou vodou, nepomohlo by?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon čer 24, 2013 11:04 am 
Offline

Registrován: stř srp 25, 2010 12:45 pm
Příspěvky: 733
Buhvi co to je. Podrazdene oko. Ani odbornik ti presne nerekne cim to muze byt kdyz tam nenajde zrovna kovovou sponu. Najdi si kapitolu o ocich v knize Co nam telo rika. Nepamatuji si presne co tam je. Kdyz napises tak malo informaci, nereknes co delas jakou mas psychiku. Vsechno co predchazelo...nelze urcit nic.
Mne se jednou rozboleli oci zniceho nic. POzdeji jsem zjistil ze to bylo od virove infekce, pretezoval jsem oci ctenim nesmyslu, neceho co mne vubec nebavilo a psanim na pocitaci obdobneho co mne taktez vubec nebavilo. Psychosomatika je mocna. Muzes byt na sebe tvrdy, pracovat tvrde a proti sve vuli ale pak se nediv ze ti telo zacne vysila varovne signaly ze uz to vazne prehanis. O kvasince v oku pochybuju. Uvedom si ze jsou na hodne mistech v tele, streva atd. a to ze nastane nejake podrazdenni je spis otazkou reakce tveho tela, bunek telu vlastnich.

_________________
Doporucuji motorku, zenu +
[b]Video: http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc
Knihy na ulozto.cz: Cerna labut, Nenechte sebou manipulovat, Mym marodum, Co_nam_telo_rika, Doba jedova 1, ZákladyMužskéhoŠovinismu
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon čer 24, 2013 1:13 pm 
Offline

Registrován: pon lis 21, 2011 2:48 pm
Příspěvky: 73
Bydliště: Krnov
Petr 2 píše:
Buhvi co to je. Podrazdene oko. Ani odbornik ti presne nerekne cim to muze byt kdyz tam nenajde zrovna kovovou sponu. Najdi si kapitolu o ocich v knize Co nam telo rika. Nepamatuji si presne co tam je. Kdyz napises tak malo informaci, nereknes co delas jakou mas psychiku. Vsechno co predchazelo...nelze urcit nic.
Mne se jednou rozboleli oci zniceho nic. POzdeji jsem zjistil ze to bylo od virove infekce, pretezoval jsem oci ctenim nesmyslu, neceho co mne vubec nebavilo a psanim na pocitaci obdobneho co mne taktez vubec nebavilo. Psychosomatika je mocna. Muzes byt na sebe tvrdy, pracovat tvrde a proti sve vuli ale pak se nediv ze ti telo zacne vysila varovne signaly ze uz to vazne prehanis. O kvasince v oku pochybuju. Uvedom si ze jsou na hodne mistech v tele, streva atd. a to ze nastane nejake podrazdenni je spis otazkou reakce tveho tela, bunek telu vlastnich.

Jedná se o dlouhodobou záležitost, nic nového. U PC sice dělám celý den, ale jinak kromě mnou na jiných místech zde zmiňovaných potížích mě netrápí celkem nic, nejhorší je srážka s blbcem (nemyslím samo Tebe). Knihu neznám, ale zkusím pohledat. I tak si myslím, že se jedná o candidu, ale můžu se mýlit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon čer 24, 2013 2:53 pm 
Offline

Registrován: sob říj 02, 2010 10:19 pm
Příspěvky: 1106
TomIn píše:
Jak dostat candidu z oka? Mám oči pořád citlivé, zvlášť ráno, na světlo a na vítr, štípou, na bělmu je i "něco" vidět ...

PS: Teď mě tak napadlo vyplachování nosu slanou vodou, nepomohlo by?

Jděte na oční aby se vyloučila infekce. Může to být alergická reakce, kde candida hraje zpravidla svoji roli - zkuste antihistaminická opatření a uvidíte. Pokud nenosíte slunenční brýle může to být podráždění z ostrého slunce, kterého teď bylo více než dost. Dost možná je to to co píše Petr.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 355  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz