Xeelee píše:
Na zázračný metody za drahej peníz nevěřím. Radši bych začal aplikovat šankaprakšalánu, pravidelný klistýry a zapracoval na případném odkyselení organizmu. Hlavně šankaprakšalána vymete celou trávicí soustavu a ještě částečně natáhne do střeva sajrajt z lymfy. Účinky má stejné, jaké jsou udávány na stránce. Akorát na tom nikdo nevydělá, protože proceduru může za pár korun každej podstoupit doma. Na stránce taky není zmíněno, že pokud se člověk špatně stravuje, tak mu dlouhodobě žádná očista dlouhodobě nepomůže.
Zmíněny byly kvasinky (candida). Žádná procedura jich člověka nezbaví. Různý procedury kvasinku oslabí a umožní člověku s ní efektivně bojovat, ale to je běh na dlouhou trať (půl roku vidím jako velmi optimistickej údaj) a je potřeba zásadně změnit stravování, nestresovat se apod.
Pouštět si do střev oxid hořečnatý mi přijde dost riskantní, když jediná zmínka o týhle očistě na Googlu je na komerční stránce homeopatky. To že se v týhle banži pohybuje dost podvodníků není nic novýho pod sluncem. Další otázkou je, jestli to opravdu funguje. Obrácení osmózy střeva a nasávání nečistot do střeva během šankaprakšalány podle mne bude mnohem účinnější a je to odzkoušená metoda. Sám jsem ji včera podstoupil.
Dekuji za odpoved. Mne prave zajimalo, jesli se tato chemikalie zminuje i jinde nez u vyrobce potazmo prodejce, jakozto se na strance popisuje jako overeny zpusob ocisty. Zaujal mne efekt aktivniho kysliku, jestli ma nejake bonusove ucinky v porovnani s jinymi technikami.
Oxid horecnaty se da bez problemu zakoupit v chem. e-shopech, neni potreba dovoz z USA s masivni reklamou.