martina72 : ...... za tvoje nižšie IQ hovoria dve veci....
1. máš ženský nick, a píšeš v mene chlapa
2. máž mužský nick MARTINa72, ale chýba ti IQ na to, aby si vytvoril nick, ktorý neznie 100% žensky, keď si už chlap, ako sa popisuješ...
3. písal si z nicku priateľky alebo manželky, ale nemáš IQ na to, aby si to spomenul v texte...
Mohol by som v bodoch pokračovať..... lebo vecne napísaný text nemá s IQ nič spoločné. IQ má spoločné so spôsobom života, ktorý samozrejme ani u mňa nie je 100% ukážkový....
Ale k téme o ejakulácii..... Povedz mi o akom "odovzdaní sa" partnerovi vďaka orgazmu/ejakulácii tu píšeš.... ??? Pri orgazme partner o tom druhom ani NEVIE.... a pri súčasnom orgazme (keď ho majú obaja naraz) SÚ SI NAJVZDIALENEJŠÍ AKO SA LEN DÁ, ešte viac, ako keď je jeden v práci na druhom konci mesta, a ten druhý na neho aspoň trošku myslí....
Tvrdíš, že ejakuluješ desaťročia, a niekedy aj viac krát denne.... Ľutujem tvoje vyšťavené telo..... Ľutujem to, ako silno plytváš tým, čo si mohol dosiahnuť za tie roky, desaťročia..... Človek je jediný tvor, ktorý tak často orgazmuje............ Človek (muž) je jediný tvor, ktorý sa tak silno nevie pripútať k samici (ku žene)..... Podľa teba je normálne orgazmovať, keď tým dochádza u ženy k riziku otehotnenia ??? Väčšina žien chce 1-3 deti...... nie 20-30.............. .... A ty si ešte myslíš, že :
1. je to prirodzené, veď je tu kondóm a antikoncepcia...
2. veď ho vytiahnem vonku, veď na čo iné by som myslel tesne pred orgazmom než na to, ako ho šikovne a rýchlo výbrať von, zovrieť ho v kŕči v dlani, zatváriť sa ako počas epileptického záchvatu, urobiť sa, a už nemať o ženu záujem na niekoľko hodín.... že ???? ....
Erotika bez orgazmu NIE JE "na pol plynu"..... Erotika bez orgazmu je o PREMENE silnej sexuálnej energie na vyššie city, na hlboké telesné a duševné spojenie medzi dvoma... ........ Erotika S ORGAZMOM vybíja.................a rozdeľuje muža a ženu, ktorý KVôLI TOMU NIKDY nebudú môcť dosiahnuť veľkej hĺbky v partnerstve.
A PROTI TOMU NIČ NEZMôŽEŠ, TO JE PRÍRORDNÝ ZÁKON, VYPOZOROVANÝ PÁR TISÍCROČÍ, takže svoje domnienky si môžeš aj naďalej pestovať.....