coquette píše:
Dobrý den,
po dvouleté a neúspěšné léčbě doktory jsem se rozhodla zdraví jít naproti. Najednou se dozvídám spoustu věcí o kterých jsem předtím neměla ani tušení. Jak od lží které z pacientů dělají zákazníky farmaceutického průmyslu po fakt, že pokud tělu dáme vše co potřebuje, doktorům se můžeme vyhnout. Ráda bych se s Vámi podělila o můj příběh. Budu ráda za Vaše příspěvky, nebo typy již od vyléčených.
Před 2 lety jsem dostala těžkou angínu, po které mi zůstaly zduřené a ošklivé mandle. Půl roku do mě cpali atb na přeléčení. Výsledek nulový. Absolvovala jsem i léčbu na imunologii, prý je vše v pořádku a není co k léčení. Během dvou let jsem měla opakované angíny, opakované užívání atb. Začínalo se to zhoršovat - ekzémy, vyrážky na celém těle, záněty močových cest, pernamentně zvětšené uzliny, ječná zrna. Dnes mám další angínu (řekla mi to doktorka náhodou, neměla jsem vůbec žádné příznaky). Po rozsáhlých testech se ukázalo, že jsem streptokoka měla i v moči a k mandlím se mi nově přidal i stafylokok.
Upravila jsem si jídelníček - více zeleniny, ovocné šťávy, čerstvé potraviny, apod. Dnes jsem se objednala k známé homeopatičce do Pardubic, bohužel má místo až za měsíc, ale rozhodla jsem se, že už ten měsíc zužitkuji. Objednala jsem si Jarní balíček - bio Spirulina 500 tbl + Mladý ječmen 200g bio Bretbach a Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem, snad na detoxikaci. Rozhodla jsem se, že se uzdravím a zkusím úplně vše co bude v mých silách.
Každopádně nerozumím tomu, proč mě tyto problémy postihly. Je mi 22 let a žila jsem vcelku zdravě. Jasně, moje slabost bylo sladké ve velkém množství, ale na druhou stranu téměř vůbec nejím hranolky, smažené jídla, nepiju kolu (piju pouze vodu a čaje), jím hodně zeleniny, často sportuji....Nejsem ani obézní (179 cm, 59kg).
Za měsíc dám vědět, jak dopadla má první návštěva homeopatičky a jak postupuji v léčbě.
Přeji všem, ať se uzdraví!!!
Pokud vyřadíte ze stravy sladké šmejdy a začnete zde trochu číst, hlavně o jódu, uvidíte že třeba obyčejný lugolův roztok nanesený na mandle je zpravidla vyléčí a netrvá to nijak dlouho. Za narušenou imunitou stojí většinou nedostatek vitamínu D3, tak si ho překontrolujte laboratorně. Naprostá většina mých klientů ho má deficitní, dokonce i když se pohybují často venku, ale bohužel oblečení.