DNES SOM SI UROBIL SVOJ PRVÝ KÁVOVÝ KLYSTÝR.....
Použil som 6 polievkových lyžíc mletej zrnkovej kávy, vodu, varil 3 minúty, nechal odstáť 15 minút, a vzniklo mi 1,8 litra kávy na klystýr....
Prvý klystír (urinový) som si dal o 9:00................... O 10:00 som si nalial do konečníka 1 liter kávy, a do 60-90 sekúnd (urobil som aj "sviečku") ju zo seba šiel vypustiť.... Trvalo asi 15 minút, kým takmer všetko zo mňa vyšla von.
Asi o 11-tej som si do konečníka nalial 4 dcl kávy, a ľahol si na ľavý bok na 11-12 minút. Potom to šiel vypustiť zo seba.
O 12-tej som si nalial do konečníka ďalšie 4 dcl kávy, a postup s ležaním zopakoval. Potom vypustil....
O 12:40 som si dal urinový klystír na prečistenie hrubého čreva od kávy a od pouvoľnovaných nečistôt....
Postrehy : Kofeín ma ABSOLÚTNE nijak nenabudil, ani v najmenšom..... a ja nechápem AKO JE TO MOŽNÉ...
Z konečníka mi vyšiel piesok (bol som milo prekvapený, vychádza zo mňa totiž len po očiste pečene, z bežného urinového klystíru si na také nepamätám, ak ma pamäť neklame...), a nejaký útvar podobný "slizovitému náhrdelníku" (nepravidelný tvar, hrúbka asi 10mm, prierez nie kruhový, skôr ako úzky obdĺžník....dĺžka asi ako NÁHRDELNÍK, neviem už ,či to bolo spojené, alebo nie, po "pretnutí" to malo tendenciu spadnúť na dno) priehľadnej farby, sfarbený trochu do hneda (asi od kávy), nebadal som vnútornosti, nič..."Zvieratko" to asi nebolo...či ?....
ČO TO BOLO ???Mám za sebou desiatky urinových klystírov ( 90 ? ...), asi 8 Shankapraksalan, 10 očísť pečene (olej, šťava), výplachy žalúdka (40 ?), derivačná kúpeľ (XYZ krát), Olejová kúra na očistu krve (XYZ krát), solné kúpele, kúpele v octe, kúpele v sóde bikarbóne, trojčátko (2x ....a každý týždeň udržovaciu dávku), 2x očista kĺbov bobkovým listom, niekoľko krát týždenne Néti, atď, atp................ Tak čo to zo mňa stále vychádza ? .....
Zaujíma ma, prečo ma tá káva ABSOLUTNE nenabudila (kávu inak vôbec nepijem, ani nič s kofeínom, ani čaj), ani náznakom, ani tep sa mi nezmenil, ani vnemy nezbystreli, NIČ. Vie mi niekto na to odpovedať ? ... Čo to znamená ? Ďakujem za odpoveď.