catcher píše:
To je pravda, já jsem viděl vietnamce jiné velikosti než Slim naposled tak před patnácti lety, a to byl opravdu ojedinělý případ, mohl mít při své výšce 160 odhadem tak 80 kilo. Mezi bělochy je takových když ne většina, tak velmi mnoho. Jsem stejně jako Jarda přesvědčen, že kvalita stravy není v tomto rozhodující, větší vliv bych viděl v nenažranosti a v nedostatku pohybu. Rákosníci furt někde rejdí, jen tak se válet je zastihnete těžko.
A svou roli zde zřejmě hraje i něco, co by se dalo nazvat "karma rasy"... v souladu se svými historickými "zásluhami" je bílá rasa, na rozdíl od ostatních, již očividně po všech stránkách totálně zdegenerovaná, což se nepochybně odrazí na její budoucnosti, resp. už se tak celosvětově děje. Ono, jak je vidět, vymyslet sofistikované zbraňové systémy, popř. udržovat po celé planetě elektronický šmírovací systém, ještě není známkou vyvinuté společnosti, spíš naopak...
Je holým faktem že "hodně bílý muž být docela kretén" a řekl bych že tato vlastnost se šíří západním světem jako epidemie. Málokterý živočišný druh se chová tak, aby zlikvidoval vše kolem sebe, včetně sama sebe.