1marci píše:
Dobrý den, mám atop. ekzém na rukou, už jsem provedla očisty střev, jater, ledvin, test na kvasinky(O.K.)Před měsícem na radu mého lékaře jsem provedla testy moči na PH a špatný i odpoledne žlutý papírek.Doporučil mi Tepperweinovu směs a koupele rukou v jedlé sodě.
Koupele jsou výborné, sníží kyselost (byly rudé a plné pupínků) a má kůže na rukou se zlepšila, nesvědí a dokonce přijme krém na promaštění a hydrataci ( kortikoidy nepoužívám )
Jen mám problém: Piji roztok z Tepperweinovi směsi ráno asi 1.5 hod po jídle- žaludek hraje,bolí, nafouknutí
Piji roztok z Tepperweinovi směsi ráno na lačno - taky je mi zle
pak roztok aplikuji na noc nejdéle do 10 hod. Nevím, zda je moje tělo tak zhuntovaný, že protestuje proti příjmu zásad. roztoků a potravy. Baštím spirulinu 15 min. před jídlem.
Podotýkám, že se snažím přejít na zdravé stravování,ale nebude to možné rychle, jelikož při příjmu většího množství zeleniny a ovoce neustálé nafouknutí, průjmy.
Prosím tedy o radu jak nejlépe a kdy po jídle nebo před jídlem roztok aplikovat.
Pročítám už vaše forum asi 3 dny a moc mi pomohlo, děkuji....
Tak užívat odkyselovací směs po jídle je naprostá blbost, tam přeci potřebujete na dobré trávení maximální množství HCl a pokud ji zneutralizujete jak pak můžete něco trávit. Pokud tu směs tělo nebere, prostě pijte větší množství okurkové šťávy, vždy minimálně půl hodiny před jídlem a tak hodinu až dvě po jídle. Syrovou stravu, zase nemusí pobrat unavená slinivka, vyzkoušejte si dát po každém jídle Pancreolan tak 2 tablety a uvidíte.