Martt píše:
Zdravím,
projížděl jsem si kniky od Malachova a tam bylo zmíněno, že antiparazitální kůry je vhodné provádět v závislosti na pohybu měsíce. Zde jsem to nikde ve vláknu nečetl. Rozhodně si ale myslím, že pokud něco takového nějaký účinek má, tak by se toho mělo využít. Nemá z vás s tímto někdo zkušenosti či informace ?
Z mojich skusenosti sa paraziti najradsej mnozia pocas splnu (to bude niekedy teraz). Vycitil som to v tele, ze je to skutocne tak. Je to teda tak ako pises, je rozumne naplanovat ocisty v zavislosti od roznych energetickych okolnosti, napriklad aj faz mesiaca. Pocas splnu sa doporucuje jest malo, tak isto ako pocas novu, lebo telo riesi v tych fazach tiez vela zalezitosti, ktore inak nemaju taku efektivitu. Je podla mna rozumne, zaradit najdrsnejsie obdobie antiparazitalnej kury prave pocas splnu.
Takisto je preto rozumne skutocne malo jest, nielen preto, aby sa telu ulahcilo to, co chce pocas mesacnej fazy riesit, ale aj kvoli tomu, aby sa nenakrmili prilis parazity, a nezatazil traviaci trakt prilis. Tak sa im bude mnozit tazsie. Naopak, urcite je vhodne zaradit co najviac antiparazitalnych preparatov, aby ich creva boli plne, a to uz zopar dni pred splnom a aj zopar dni po. Preto mi prijde vhodne kludne kazdy mesiac zaradit nejaky tyzdnovu anti-parazitalnu minikuru, alebo minimalne pocas splnu im tam nieco poriadne nasypat, co ich prekvapi, akurat ked budu vylezeni a mat "svoje radovanky". Samozrejme, ze to neplati na vsetky parazity, napriklad pasomnica je hermafrodit, ale na okruhle cervy to plati urcite.
Ja napriklad uz teraz malo jem, aby som mal creva prazdne, a uz som im tam narval klinceky, kludne nieje zle aj poriadne ich vypalit cesnakom. Najlepsie ale je, ked to prijde ako necakana vlna, aby boli vylezeni, nie to tak postupne zvysovat, lebo to odijdu a pripravia sa. Treba sa ucit z prirody... ked maju ludia najvacsie radovanky v kempe a bezducho si uzivaju, najlepsie je, ked prijde potopa bez varovania a vsetkych ich zmiatne... alebo ako sopka v Pompejach... ked nic necakaju, vsetci tam uhoria, vsetkych ich to vytopi. Bozi hnev na nich padne. Ludia ked ziju ako paraziti, tak pozri, co s nimi priroda urobi. Uc sa od nej. To iste pouzi na parazity. Takze tak isto musis ty urobit bozi hnev nad parazitmi, musi prijst poriadna vlna ked to vobec necakaju a su v najlepsom. Chceli si v tvojom tele uzivat a mnozit sa tam? Kdeze... pripravis im tsunami. V case, ked uvidia, ze sa na nich vali vlna, uz je neskoro. V panike utecu co najhlbsie, lebo smerom hore uz nemozu, skryju sa niekde bv hrubom creve. Preto musi byt vlna silna, a creva prazdne, aby sa tam velmi nemali kde ukryt a dostihne ich to aj tam. Nieco ako ked si na brehu, pri plazi, bezstarostne si popijas s priatelmi a naraz mas taky blby pocit, ze tam v dialke na mori nieco je, a blizi sa to. Naraz ti svitne, ze je to taka 5 metrova vlna. Uz nestihnes utiect, odplavi ta prec do vecnych lovist. V panike zdrhas niekde do vnutrozemia, ale nepomoze ti to. Prave preto musi byt vlna silna, nesmies im tam poslat 1 metrovu vlnu. To by si zdrhol pred tsunami. Musi to byt 5 metrova vlna.
Preto je napriklad dobre na pomerne prazdne creva, dat si cesnakovu slehu. Aktivuj si aspon take 3-4 strucky cesnaku, alebo kolko znesies. Rozpuc ten cesnak a nechaj to na vzduchu 10 minut. Vtedy mimoriadne vzrastie mnozstvo alicinu. Potom to zjedz z kusom ananasu... vlakna ananasu plne bromelainu travia bielkoviny aj jemny cervi povrch. Ananas cervy radi nemaju. No a ked im dojde este s poriadnou davkou cesnaku, klincekov a oregana, byliniek... a toto urob pocas tych dni okolo splnu niekolko krat. Experimentuj s tym kazdy mesiac a casom si najdes svoj oblubeny recept... svoje "tsunami" ktore im tam posles. Treba sa ucit z prirody...
Takisto je preto vhodne, aby tsunami trvalo dlhsie. Cize v ten den, to urobis aj 2-3x a nejes nic ine. Tym padom nemozu zdrhat smerom hore a skryt sa, lebo im tam ide jedna tsunami za druhou. Cize v panike su niekde uplne nakonci tenkeho creva, alebo v hrubom creve, a tie co nestihnu utiect, su vyplavene prec. V kazdom pripade, aj ked to nejake preziju, minimalne si im ich obdobie radovanok tak zneprijemnil, ze nova generacia parazitov bude ovela menej hojna, ako keby mali obdobie radovanok nerusene, cize ked to budes robit takto pravidelne, mnozsvo parazitov v tvojom tele bude ovela mensie.
Pozeral som ten spln.. je zajtra. No takze najvyssi cas prestat zrat, a zajtra im tam naladovat nejaku poriadnu tsunami. A kludne aj par dni potom.