Ates píše:
Zapeper nikomu nepomůže, je to jen nefunkční předražená hračka, obyčejný podvod.
V létě 2008 jsem pocítil nepříjemné bolestivé pocity v pravé paži. Hmm, asi syndrom počítačové myši, řekl jsem si, protože jsem zrovna dokončoval jeden projekt, na kterém se práce s myší výrazně podílela. Za 10 dní jsem odjížděl na dovolenou a říkal jsem si: Fajn, ruka si odpočine. Odpočívala přes 2 týdny a přesto nic. Bolesti se nehoršily ale ani nelepšily. Nu co s tím? Z dřívějška jsem měl zkušenost, že se svaly i klouby dobře uvolní hladovkou. A tak jsem si naordinoval 3 denní hladovku. Byla úspěšná, problému jsem se téměř zbavil. Paže nebolela, ale věděl jsem o ní. Nu což, už mám přes padesát let a kdyby nebylo nic horšího… Přes den jsem o paži vůbec nevěděl, ozvala se akorát, když jsem byl v klidu. Zpravidla v posteli.
Uběhlo 3.5 roku, paže se nehoršila ale ani nelepšila. A okolnosti mne zavedly k biorezonančnímu přístroji Oberon. S výsledkem diagnózy jsem byl spokojen, vše, o čem jsem věděl, přístroj našel (kromě borelií, ty nemá v databázi) a něco málo k tomu přidal. Odcházel jsem se seznamem několika parazitů a mikroorganismů. A mezi nimi i TRICHINELLA SPIRALIS - svalovec.
Na přístroji Craftgen PC Zapper jsem nastavil 3 příslušné frekvence a nechal působit 2 x 9 minut, jednou na spojnici pravá noha – levá ruka a po druhé levá noha – pravá ruka. Postižená ruka zareagovala takřka okamžitě. Pocit v paži se zlepšil a hlavně je stejný jako v pohybu tak v klidu. Uběhl další rok a půl a "problém" se nevrátil.
To bylo něco z mého soudku. Mám též kamaráda, který má RAVO, a když jej bolí záda, sedne do elektrod (ručních i nožních) a za deset minut je zpravidla fit. Vím ale i o jiných, na které zapper nezafungoval. Ale nic není panacea.