Jantar píše:
je to placebo. to že to funguje je jen v tvé hlavě. já nepoužival krizovku ale kombinaci 7 esencí, které měly vyřešit moji problematickou povahu čti sociální fobii. Budu se muset smířit s tím že umřu sám v 95 letech nejen jako panic ale i jako člověk, který nikdy nelíbal holku. Nikdo si nevšimne až umřu protože rodinní příslušníci už budou dávno mrtví a nebude vůbec nikdo kdo by si toho všiml. Možná sousedi po roce až uvidí jak dům a zahrada chátrá.
Jantare, ano, takto asi nejspíš opravdu zkončíš, pokud na tebe třeba nespadne zítra letadlo, protože toto je tvoje naprogramování z tvojí hlavy, někdy je placebo menší zlo jak stanovení si vlastního " tak to bude, tak to vidím ". Bachovka může být placebo v mojí hlavě, ale zvířatům to do ní nenatluču, tam vidím jasné účinky. To jsi si míchal sám nebo jsi to měl namíchané někým znalým? Jestli jsi měl naflákaných 7 druhů v jedné lahvičce, tak je to špatně, míchají se maximálně 4 esence do jedné lahvičky a nejde to fláknout jen tak od oka podle popisu. Hodně jsem se tím zabývala, kámoš měl celou sadu, pak mu ji ukradli na slovensku z auta, uvažuju, že si ji pořídím, na mě a známé působila bachovka dost kvalitně, ale asi záleží i na tom, jak moc máš problém ukotvený v hlavě, pokud uděláš předem závěry, uspěchu se nedočkáš a možná by nebylo od věci použit jiné metody pracující s psychikou, odborně vedené ... Máš opravdu problém s nesmělostí nebo jsi zakomplexovaný? Na druhé straně najít v současné době slušného partnera je taky dost velký problém, bud je to zadaný nebo to má "jakoukoliv minulost" promítající se do budoucnosti. Znám plno hodných a krásných (nejen vizážově) lidí, kteří jsou sami, jsou bezproblémoví, přesto nemohou najít shodu v partnerství a docela nechápu rozvody na " tzv starý kolena ". Můj kámoš má přes 40 let, vypadá o hodně mladší, povahou puberták, šikovnej, hodnej, slušnej a přesto je sám, je z toho tak neštastný, že lítá po věštkyních kartářkách a podobně, je to ten, co měl tu bachovku a ukradli mu ji, ani ta mu nepomohla najít vztah a to není určitě nesmělý, účastní se různých akcí, kde se angažuje, tedy je viditelný, má spoustu obdivovatelek, ale na dlouhodobý vztah to není ani s jednou. Jako kámoš je super, jako partnera bych si ho nedovedla představit ačkoliv nevidím v ničem problém, pro mě je to prostě " kamarádka s koulema ".