První zkušenost s očistou ledvin ( meloun + teplo ) : 14 dnů klystýry vodou s citronem a urinou + přechod na živou stravu. Ponechávám jen 1-3x denně kvalitní zrnkovou kávu ( J. Cingroš proti ní nic nemá, slyšela jsem od léčitelky, že nepřekyseluje prý Lavazza, ale nevyzkoušela ).
Den před pouze jablka ( první den v práci, každý přinesl něco dobrého, to bylo pokušení... ), večer hroznové víno, v noci broskev.
Ráno urina (PH moči 5,5 ), masáž ajurvédským santalovým olejem celé tělo;
dopoledne jablko a ořechy ( PH kolem 6ti ),
poledne zelený nápoj z louky, potom šťáva z okurek, česnek ( ufff
), kedluben, mrkev, půl bio brambory ... co jsem našla za zeleninu + lžička olivového oleje; potom kafe ( PH 5,8 ),
odpoledne jen co jsem vylezla na slunce, slunce zalezlo; tedy dva velké melouny rozkrojené s lžící u vany ( velký voči
), při přípravě koupele už jsem se do jedné poloviny pustila. První 1/2 melouna mně velmi chutnala, ke konci jsem si už ale připadala jak těhotný lachtan na zádech ( vana menší ). Kontinuální močení se nekonalo, ale úspěšně jsem se pročůrala hodinou, než vana vychladla ( malý boiler vyčerpán ). Připadalo mi, že průtok do ledvin brzdí jadérka melounu, která také polykám, tedy jsem je z druhé poloviny melouna vyplivovala. Bílou dužinu jsem četla, že není nutné odšťavit, tak jsem se s ní nezabývala. Po hodině a začínajícím chladnutí vody náhradní teplo elektrické dečky, pak procházka po zahradě. PH moči vystoupané na 8.
Večer velká sklenice domácího kefíru, PH klesá 7,2.
Pocity: pohoda, žádné problémy, je mně celý večer teplo, červené tváře; ve vaně byla trochu nuda, ale uvolnily se mně zato bolavé napjaté svaly. Nejsem unavená, neobtěžují mě depresivní myšlenky. NEMÁM chutě na žádné "prohřešky", i když vařím, jsem velmi spokojena
.