Mám za sebou klystír, ktorého jedna dávka = 15g mletej zrnkovej kávy "Popradská Extra Špeciál = 100% Arabica" - ale to nie je podstatné.
Podstatné je, že mi po ňom nie je príjemne, ale už sa to zlepšuje (ubehli 3 hodiny).... Držal som ho 15 minút v sebe. Objem klystíru = 350ml.
Pointa je v tom, že som tento "kávový nálev"
aktivovaltak, že : urobil som si ho z odmrazenej vody, nalial do skleneného pivového hrubého pohára, dal na Slnko, a ešte pod pohár dal ľavotočivú (dobrou stranou, veď ju mám len vytlačenú na tlačiarni a laminátovanú - a FUNGUJE) keltskú špirálu, asi na 2 hodiny.......
Čo sa stalo ? ÚČINOK TAKTO UROBENÉHO KÁVOVÉHO KLYSTÍRU JE ASI OVEĽA VäČŠÍ, nakoľko už cítim mierne predávkovanie............ Totiž určite bude rozdiel ak niekto kávový nálev urobí len s odstatou či prefiltrovanou vodou, a keď ho niekto urobí tak "prešperkovane" ako som urobil ja.....
Otázka ale znie : KOĽKO KÁVY SI MÁM TERAZ DÁVAŤ NA 1 KLYSTÍR ?? ... Postačí napr. 7,5g ? Alebo 10g ? ...
To je zaujímavá otázka, čo ? ... Čo dokážu takéto "ezoterické úpravy"....že ? ...
ALERGICKÝ NA KOFEÍN NIE SOM, zniesol som lepšie aj 4-5 násobné množstvo kofeínu v klystíroch dávaných rýchlo za sebou (čo bola chyba, lebo na tretí krát som to NEZNIESOL a prišla sanitka, ako som už písal).
Ak ľavotočivá keltská špirála (buď vytlačená na papier, alebo ako "kovový predmet z ľavotočivej strany") takto zvyšuje/aktivuje účinky kofeínu, atď, tak to určite robí AJ S INÝMI LÁTKAMI....
Teraz si aktivujem moč na Slnku, nejakých 6dcl.... Idem si urobiť klasický klystír urinový (jeden urinový som si už dnes dal), lebo dnes som kávový klystír spojil s urinovým - ním totiž preplachujem celé hrubé črevo, nie len "esovitý záhyb", ako s kávovým, ktorý slúži skôr na očistu krve a pečene.
Na Slnku sa mi zatiaľ nabíja aj druhá dávka kávového nálevu, rovnakým spôsobom, ako tá prvá.... 4 hodiny odstupu budú v tomto prípade málo. Mám dojem, že si ho dám tak 8 hodín od prvého kávového, a ešte z neho odoberiem aspoň tretinu + doplním vodou...nakoľko som PRESVEDČENÝ, že účinok sa podstatne zvýšil tými "vylepšeniami".....
Nevoľnosť (hlava, tlak - neviem, nemám si ako zmerať, ale nič moc...) nebola na základe dehydrovania.... Samotný kávový klystír som si titoži robil nalačno, a predchádzalo tomu (hodinu pred tým) vypitie asi 1,2 litra vody v kombinácii odmrazenej a "odstatej".
JE ŠKODA, ŽE ASI NEDOSTANEM PRE MŇA PLNOHODNOTNÚ ODPOVEĎ, a to z dôvodu, že na to plnohodnotne asi nikto nebude vedieť odpovedať (tu na fóre), lebo skutočnú odpoveď vie asi len veľmi málo ľudí, hlavne tí, ktorí majú BOHATÉ skúsenosti s keltskou špirálou, Slnečnou energiou, a podobnými vecami.... Ale ja to "beriem"...