to Jarda : Pán Jarda, čo si myslíte o pôste na urine ? Počas pôstu by som pil odmrazenú vodu, svoju moč ( Kapitola : hladovanie na urine - Gennadij Malachov ), robil si klystíry ( aj z moči ), kúpele v himalájskej soli a sóde, prípadne v nejakých bylinkách ( naštudoval by som si aké sa hodia pri pôste ), natieral sa urinou ( ktorú som si už pripravil v mrazničke a budem dopĺňať.
Chcem si dať totiž ( ako môj prvý ) trojdňový pôst... stále mi vychádza žalúdočná šťava do hrdla ( aj keď som dnes ráno znova vykonal výplach žalúdku, a veľmi účinný čo sa objemu týka ), chcem sa s tým popasovať sám - bez liekov (ktoré som nedal do úst už tri roky, ak si odmyslím potravinové doplnky na báze výťažkov či vitamínov).
Odporúčate v dňoch pôstu aj prechádzky po lese ? Pre každý prípad je vhodné so sebou na takú prechádzku zobrať niečo na "prvú pomoc", ak by bolo treba ( ak by mi prišlo zle ) ?
Je vhodné sa počas pôstu zaoberať umeleckou činnosťou ( hra na klavíri ), meditácii ( aspoň pokusu o ňu ), a sledovať humorné relácie ( napríklad Simpsonovci - určite poznáte ) aby som to zvládal jednoduchšie ?
Tak či tak, v byte budem počas toho obdobia s mamou a sestrou, tie jesť budú. Budem sa však vyhýbať pohľadu na jedlo.
Taký pôst je pre mňa výzva. A kým si ho môžem dovoliť ( viem odsunúť brigádu, zo zamestnaním by to bolo ťažšie... ) ako prvý (pôst) vykonať ho v domácich podmienkach s úplnou slobodou rozhodovania sa kedy si sadnem, ľahnem, prejdem sa.... tak by som to asi mal využiť, však ?
PS : ak nemám odšťavovač ( lebo som si kúpil namiesto toho elektronický keyboard... aby som zmiernil depresie umeleckou činnosťou
), nevadí to pri "návratovke" ? Lebo šťavy v tom prípade nebudem mať možnosť piť, akurát možno šťavu z rozmixovanej kapusty precedenú cez gázu ( viem že mixovanie nie je vhodné.. ), zemiakovú šťavu pripravenú podobným spôsobom... potom naparenú zeleninu ( naštudoval by som si pust.cz )... tie šťavy budú prekážkou ? Neverím, že sa bez odšťavovča pri hladovke nezaobídem ( aj keď by bolo samozrejme vhodnejšie, keby som ho mal... ).
Ďakujem za odpoveď.
dieta