Ja osobne s kávovými klystírmi KONČÍM......... 6.9. (piatok) som si robil kávový klystír, urobil som si dve.............. Odstup 7 hodín.......Spolu množstvo kávy v dvoch nálevoch činilo 50g. Odstup bol 7 hodín (25 + 25g, odstup 7 hodín)........... Po druhom klystíre, asi o 19-tej večer, som sa chcel rozcvičiť, urobil som si rozcvičku........... Začalo mi byť zle, tak isto, ako keď som volal sanitku pár týždňov dozadu, keď som sa predávkoval kávovými klystírmi....... Intenzita ale bola asi tretinová.......Lenže už mi začal trošičku tŕpnuť aj hrudník (vtedy tŕpol viac), trošku aj tvár (vtedy viac)....... Už som takmer volal sanitku, ale nakoniec som nevolal...... Po 4 hodinách som sa už cítil isto, o tej 11-tej večer.......
Na čo chcem poukázať : robil som si kávové klystíry ( prvé tri dni 35g na 2 nálevy) tri dni dozadu (spolu 4 dni kávového klystírovania)........ MÁM DOJEM, ŽE NIE Z KAŽDÉHO RÝCHLO "VYPRCHÁVA" KOFEÍN................ Kofeín nie je telu vlastný, na rozdiel od tukov, bielkovín, uriny, vody, solí (minerály), atď........ Ja sa kávových klystírov už vzdávam, a netvrďte mi, že sa mi to stalo preto, lebo neviem ako s tým narábať......... Už som nerobil také chyby, ako prvý krát pred pár týždňami, že som si dal 4 klystíry po sebe po 10-15 minútových pauzách........ Tieto 4 dni za sebou som si dával po 2 klystíry denne, a pauza medzi nimi bola 6-7 hodín...... A stalo sa to, čo sa stalo....... Proste, aj keď pijem veľa vody, kofeín som NEBOL SCHOPNÝ DOBRE VYLÚČIŤ........ a štvrtý deň klystírovania sa mi vypomstil. Možno by už bolo všetko o.k., keby som si robil kávové klystíry raz týždenne po 2, max. 3 počas celého dňa, a týždeň pauza...... Ale ja už mám strach, a hlavne, môžem si ich nahradiť klystírmi z rôznych druhov uriny........... Takže toľko o kávových klystíroch z mojich osobných skúseností na sebe....
|