Emidlo píše:
no jo no jsem tu z dětí na nervy a ujely mi i tady promin Jsem tlustá jak prase a chci žít zdravěji a být pohyblivější. najela jsem na zelenou stravu a je to přišerny vařim dětem a nemuzu ochutnat chci se pustit do půstu a odčervit se mám toho v planu moc a nevim co zvládnu. ach jo
Emidlo já se na Vás vůbec nezlobím. Oproti jiným jste stále ještě v mezích slušnosti.
Ale je dobré, že jste si uvědomila své chování vůči druhým. To je dobrá cesta.
Já mám děti také a vím, že to s nimi mnohdy lehké není. Jsou to raráškové, ovšem my v jejich věku byli také a také jsme rodiče zlobily. U nás funguje dobré pravidlo : Zaměstnané děti nezlobí a dělají mnoho užitěčných věcí pro sebe i své okolí.
Je toho na Vás při začátku na zelenou stravu moc. Zkuste si pročíst důkladně webovky a promyslit čím začnete. Jak se Vám jedno podaří, budete mít chuť pustit se do dalšího.
A za pár let jste tam kde chcete být. Není to vše hned a není to vůbec jednoduché.
Zkuste se hodit do pohody, jak tady všem radí Xion. Je to pro začátek báječné a bude se Vám lépe koukat na svět a sebe samu.
Jsem ochotna pomoci komukoliv pokud to zvládnu. Nejsem vševěd ani všeuměl, ale snažím se.