Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu... Asi 8 dní som pila odvar z bobkového listu a klinčekov, ktorý som si robila podľa receptu, korý som našla v jednej knihe starých rád a mal byť osožný na plesne v žalúdku. Do pol litra vody som dala 2 bobkové listy a 7 klinčekov nechala 5 minút variť. Potom trochu odstáť. Prvé dni som po vypití bobkové listy s klinčekmi dala prevariť ešte raz, takže som v priebehu dňa vypila cca 1 liter odvaru. Tento odvar som začala piť hlavne kvôli tomu, že som sa nemohla dlhodobo zbaviť opakovaných problémov s kvasinkami. Ešte musím podotknúť, že ráno som nalačno pila pohár teplej vody s vytlačenou šťavou z polovice citróna.
Prvé dni som mala pocit, že by som pojedla aj klince.... (mám problémy pribrať - pri výške 165 cm som nikdy nevážila viac ako 44-45 kíl, napriek tomu, že toho pojem veľmi veľa). Snažila som sa vynechať sladkosti a jesť čo najmenej mäsa. Asi po týždni mi ale zostalo veľmi zle, mám obrovské kŕče v oblasti žalúdka, nemôžem poriadne dýchať, mala som aj zimnicu. Na nejaké jedlo si len pomyslím a napína ma na zvracanie, posledné 2 dni ma aj preháňa, veľmi ma bolia kĺby a každá kosť v tele... Mám pocit akoby spáleného tela a hlavne akoby som bola v polovici tela prerezaná na polovicu. Myslím, že by to mohol byť dôsledok silnej detoxikácie, ale zdá sa mi, že tie 2 bobkáče na pollitra vody nie sú až tak veľa... mám hlavne strach z toho, aby som si neuhnala nejaké krvácanie do žalúdka.... momentálne som začala piť harmančekový čaj, ale bola by som vďačná za akúkoľvek radu... ale aspoň jedna pozitívna vec, vyzerá to tak, že som sa zbavila aspoň tých kvasiniek...