mifa píše:
Podla mna sa to do istej miery da vysvetlit tym, ze napr.zeny maju spravidla vyvinutejsi cuch a chut. Priroda to tak zariadila,pretoze ako matky museli zvazit, co je pre potomstvo dobre. Paleozena ochutnavala a rozhodovala, co budu jest deti. V minulosti navyse sa ziadne koncentrovane roztoky mineralov nepili. Mineraly sa doplnali prirodnou cestou. To, ze my sme dnes nuteni uzivat vselijake chloridy horecnate a pod. je dosledok toho, ze priroda uz neponuka v prirodzenom stave to, co bolo kedysi samozrejmostou.
Takze ta nechut bude prirodzena.
Preto ženám väčšinou kopu vecí "smrdí" a nechutí, alebo sa inak "bridí".... Ja by som skôr povedal, že je to vlastnosť, ktorej sa treba zbaviť, keďže napr. od nás mužov chcete, aby sme boli citliví, a vedeli skvelo komunikovať s vami - ženami. Je hrozné, keď si doma napríklad robím Ghí, alebo si varím jedlo, a pokiaľ to nie sú rezne alebo koláč (tieto veci nejem), alebo zeleninová polievka, tak je to pre mamu a sestru SMRAD........ Jablčný ocot je pre nich SMRAD, atď.... Najväčším nešťastím je pekná žena s kopu zábran (zmyslových - 5 zmyslov - zábran, ktoré sa premietajú do života, aj sexuálneho, aj v kuchyni, atď...). Nepíšem, že si taká, nechuť na chlorid horečnatý nič nesignalizuje. Ja sa len s tým často stretávam... Nosy otupené voňavkami, telovými mliekami, koláčmi, čokoládami, ovocím, "lazaňami"..... A potom sa nedivme, že na seba počas sexu patlajú takí ľudia (alebo na partnera) šľahačku, čokoládu, jahody, šampanské. To by som ja nikdy nedopustil, a takú ženu by som okamžite "nechal".
Ale späť k himalájskej soli.....
Zaujímalo by ma ako je možné že jej ešte toľko je, keď sa nachádza len v Himalájach... Áno, Himaláje sú "mega", ale dokedy (a odkedy vlastne?) sa bude ťažiť ? Vie o tom niekto niečo ?