Dobry vecer,
chcela by som sa poradit, ohladne MMS kvapiek. Mam plucne mykoplazmy, akne (tvar, hrudnik, chrbat), mykozu na chrbate (take biele fliacky), atopicky ekzem na ocnych vieckach (vzdy sa mi to vyruti, ked sa namalujem nejakymi ocnymi tienmi alebo ceruzkou) a zvysenu funkciu stitnej zlazy ( beriem euthyrox 0,25) a chcem sa spytat na uzivanie MMS, aby som sa tohto vsetkeho zbavila. Citala som vela for o tom a tak som si objednala MMS 1 +kyselinu chlorovodikovu. Brala som to 6 dni, zacinala som postupne ale na treti den, ked som zobrala siestu davku 3kvapiek tak som sa 3x povracala a aj dostala 1x hnacku. Dost ma to odradilo, zacali mi tie kvapky smrdiet, ked som to uzivala, tak ma napinalo tak som to brala dost nezodpovedne asi 3x po 2 kvapky, lebo som sa bala, aby mi nebolo zle. Pocas uzivania, som necitila nejake ulavenie, skor tlak v hlave a v usiach mi piskalo, bola som dost malatna, hlava sa mi tocila, a zostala som dost citliva na zvuk a mala som pocit studenych noh a ruk Neviem, mozno sa az privela pozorujem. No a dnes som kvapky vobec nezobrala, pretoze som sla ku koznej kvoli akne a mykoze na chrbte a ekzemu. Navrhla mi na akne 8 mesacnu liecbu Roaccutane a na mykozu sprej Candibene a nejake este tabletky. To Roaccutane je nejaky provitamin A. Chcem sa spytat na nazor na tento liek, ci je to zdrave alebo je to nejake svinstvo. Takisto sa chcem spytat, ci je v tomto lepsie pouzivat MMS a ako sa pripravuje sprej, ci musia byt tie kvapky MMS zaktivovane a kolko, a ci je rozdiel v pouzivani MMS 1 a MMS2, lebo to MMS2 je podla mojho nazoru praktickejsie, zapijat tablety vodou kazdu hodinu, ako pit MMS1 ktore strasne smrdi, nakolko idem teraz do skoly. Je v tom, prosim Vas, rozdiel na liecbu tych chorob, co som vyssie vypisala? Velmi pekne Dakujem za Vasu odpoved