Markétuše píše:
Jasně a má vyléčený dítě z autismu co?
Tyhle stránky jsou podvod, vy vůbec nemáte zájem někomu pomáhat ......všechno děláte jen pro sebe , pro svoje ego.......jste neuvěřitelný narcis a hrajete si na boha .
Nemáte v sobě ani špetku pokory a empatie , jste podvodník , zamilovaný sám do sebe .
Většina lidí, kteří vám to tu věří, jsou na úrovní té maminky , která ani nenapíše jednu větu bez hrubek .
Nebo jsou psychicky narušení a tady konečně mají pocit, že někam patřej, v reálu jsou dávno v izolaci......jak by taky ne , když se před spaním natírají močí a cpou česnekem.Normální svět s nimi už nic nechce mít , tak se utíkají sem.
Paní S, která má psychozu , je nemocná dál i přes vaše slavné rady i přes MMS a další nesmysly , co tu radíte ......Až vysadí léky, okamžitě se zhoupne dolů, i přes klystýry a čurinu ......
Víte já mám jednu schopnost, umím se na lidi nacítit , když s nimi nějaký čas píšu . Vy ste nabubřelý , namyšlený člověk, chytřejší než všichni doktoři , hrajete si na vyjímečného člověk a jste dost nebezpečný .
Já vás upozorňuju, že já vám budu dělat reklamu na celém netu ...protože jste nebezpečný , sobecký FANATIK. Screenů mám dost .
Co zde předvádíte mě už hlava nebere, zatím z vás kromě plků nevypadlo nic normálního a nyní když nemáte jakoukoliv rozumnou argumentaci mě budete napadat, nebo dokonce vyhrožovat, tak dost. Nechtěl jsem se do vás navážet kvůli vašemu duševnímu stavu, ale nutíte mě k tomu dost vytrvale, tak proč ne. Zde je druhý příspěvek se kterým jste sem přišla a myslím, že více komentářů netřeba, rozumný čtenář situaci asi nezaujatě vyhodnotí po svém a pro mě tím naše debata končí. Pomlouvejte mě kde chcete, nebudete první ani poslední, to je úděl lidí, kteří dělají něco pro ostatní, na ty se v civilizovaném světě plive, tak si poslužte když vám to srovná ego.
Markétuše píše:
Tohle není vůbec pravda .Rodinné konstalace mají přímo v návodu, že lidi s určitou nemocí se jich nemohou zúčastnit .Já mám třeba důchod na psychozu a na konstelace bych vůbec nemohla jít , přitom jsem 20 let kompenzovaná a pracuji , sama jsem vychovala dvě děti. Ty situace jsou někdy tak vyhrocené, že by mohly chronicky nemocného člověka hodit zpátky .
Samozřejmě , že je potřeba žít zdravě , ale pokud se rozjede psychoza nebo těžká deprese, pomůžou vždycky jen léky .Za svůj život jsem potkala stovky schizofeniků a ani jeden se nevyléčil pomocí zdravé výživy a konstelací . Kdyby to bylo tak jednoduché , nebyly by blázince plné psychotiků .....a člověk, který by dokázal tyhle lidi léčit zdravým živ.stylem by měl Nobelovu cenu !!!
Co byste si vybral vy ? Léky nebo smrt ? O tom to totiž je, neléčený schizofrenik, neléčená endogenní deprese je o život .Ten člověk roky živoří , žije bez přátel, bez rodiny , má těžké stavy ,halucinace , může ublížit sobě , hledá všude pomoc ........kdyby mu pomohl klystýr a zelenina , samozřejmě by po ní skočil .......
Tyhle laické názory co tu píšete jsou moc nebezpečné , mužou ohrozit lidi, kteří hledají pomoc.