Jarda píše:
To máte pravdu, naši psi jsou napůl vegetariáni a pokud jíme ty naše saláty, tak škemrají o jablka, banány, rajčata a další potraviny. Ráno dostávají plnou misku strouhaných jablek, nebo mrkve a kousek masa, nebo pár kvalitních granulí. K pití mají vodu s MMS proti parazitům a jejich moč je světlá i v zimním období na sněhu. Ostatní psi ji mají skoro hnědou, což je známka překyselení a zasolení organizmu. Zajímavé je, že každý z našich psů má rád něco jiného, jak co se týká zeleniny a ovoce, ale vybírají si i oříšky.
Ano s tím souhlasím. Naše psiska baští také v podstatě co my. A vybíraví jsou. Fena mi chodí i na čili papričky. Na zahradě sklízí všechno ovoce i zeleninu. Jak špatně přivřu skleník, čekám do druhého dne na další dozrátí.
Milují i angrešt a vůbec se neopíchají a nechtí mi naučit jak do toho lezou bez škrábanců.
Kolikrát mi vypili šťávy připravené pro nás, byť misky s vodou jsou stále plné. Denně baští česnek a schroupají ho jak my po stroužcích. Dostávají i kefírky a žádné srajděry po ňom nemají. Hovínka i moč je u nich v pořádku.
A co máme kočku, tak bez problémů jako masožravec slupne pohankovou kaši. Jo jak něco neuklidím, krmím zvířata. Ale i tak co si uloví v přírodě jsou bíložravci. Vděčně mi nosí denně na okno své trofeje a chodí si pro pochvalu.