Jantar píše:
jenže ti odborníci si účtujou za jedno sezení 500Kč. A to tam musíš chodit jednou týdně a to několik let takže to vyjde nakonec na desítky tisíc. A výsledky jsou dost špatné.
Jantare,
muzes mit i odborniky a zadarmo. Kdysi jsem mel dost casu a ukecal me znamy, abych se prihlasil na nejaky vstupni kurz OVB, ze on z toho bude neco mit a mne jeden vikend nezabije. OVB je multilevel zprostredkovani financnich sluzeb, pojistek... Rekl jsem si ze to nejak preziju a sel jsem na skoleni. A priznam se, ze to nebyla nuda a dost me to nadchlo. Ucili tam jak pusobit na lidi kterym nabizeli sve produkty a bylo to vymakany do nejvetsich detailu. Jak se oblect, kam se posadit, jak se usmivat, jak nepusobit nervozne, ale uvolnene. A na rozdil od jinych skol, kde jen nekdo nudne precetl nejakou prednasku treba i o necem o cem nemel poneti a co ho nezajimalo, tak tady ucili lidi kteri to sami delaji. Denne kontaktuji nekolik zakazniku a presvedcuji je, aby uzavreli smlouvy ktere jsou jim na nic.... Predvadeli sve triky jak na lidi zapusobit, protoze bylo v jejich zajmu to novacky naucit. A pak na seminarich se delaly i prakticke ukazky, jak kdyz se hraje divadlo, a probiralo se i co lze zlepsit. Bylo to o tom, jak na nekoho pozitivne zapusobit a je jedno jestli za ucelem prodeje nebo z jineho duvodu. Dost toho pouzivam dodnes v normalnim zivote.
Je na to asi spousta knih, tady mas 2 nahodne vygooglovane ukazky:
http://finance.idnes.cz/jak-se-stat-usp ... osobni_vrahttp://www.ereading.cz/nakladatele/data ... review.pdfStejne triky jako pouzivaji prodejci se muzou hodit i tobe.
A mimo knih se muzes zkusit aspon na chvili zucastnit v nejakem multilevlu, Amway, OVB, Herbalife, ... Kdyz budes mit stesti, tak tam, vetsinou zadarmo, ziskas uzitecne skoleni a spoustu uzitecnych rad jak prodavat nejen jejich vyrobky, ale i sebe. A muzes tam potkat i svou nastavajici. Je snazsi zacit s ni mluvit kdyz sedi vedle tebe na skoleni nez ji oslovit na ulici.
OK, ber to jako trochu jiny pohled na vec.