Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob dub 19, 2025 5:14 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 184 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Odstranění nesmělosti
PříspěvekNapsal: pon zář 23, 2013 9:31 pm 

mifa píše:
zamestnavatel ta neprijme preto, lebo nejdes na pohovor. lebo si nesmely.

i kdybych tam šel tak si všimnou že jsem nemluvný, tichý a nesmělý a o takové zaměstnance není zájem. Jsem odsouzen k neúspěchu.

PříspěvekNapsal: pon zář 23, 2013 9:33 pm 

martina72 píše:
Zaměstnavatel se ze zákona nesmí (a také to povětšinou nedělá), zajímat o tvé intimity. Pokud by to někdo udělal, nikdy bych u něj nepracoval. Ostatně, co se furt staráš o nějaké zaměstnání ... Nemůžeš to brát tak, že šéf svého života jsi ty a ty nabízíš něco, co jiný (třeba zaměstnavatel) neumí a potřebuje a ty rozhoduješ jak a kdy a za jakých podmínek tu službu poskytneš? Zaměstnání přece volíš a přijímáš ty, ne že oni přijímají tebe.

tak to se mýlíš. můžu chtít pracovat v dukovanech a můžu se stavět na hlavu a stejně mě nepřijmou. \":lol:\"

PříspěvekNapsal: pon zář 23, 2013 9:50 pm 

Však tam také nebudeš dělat. Protože nechceš!!! To je správný postoj! \":)\"

PříspěvekNapsal: úte zář 24, 2013 9:58 am 

Jantar píše:
v lékařských záznamech v papírech pojištovny apod.

Psychologa nebudeš mít v záznamech ......to se nikdo nedozví, obvoďák to vůbec nemusí vědět, co děláš ve svým volným čase je tvoje věc.

PříspěvekNapsal: úte zář 24, 2013 11:13 am 

to je fuk. bílá medicina tohle stejně neumí léčit. ona ti akorát dá antidepresiva což jsou mimořádně nebezpečný jedy z dlouhodobého hlediska. A dále z nepříjemných situací dělají jen rutinu. Což sice funguje, ale je to zdlouhavé. Ale nevyřeší to skutečný problém. A to jsou programy v hlavě. jsem nešikovný, jsem horší než ostatní, jsem trapný, jsem nudný, jsem nezajímavý, jsme příliš průměrný,žádná pěkná mě nebude chtít, neumím si představit že by se do mě některá pěkná dívka zamilovala to dřív budou padat trakaře.

PříspěvekNapsal: úte zář 24, 2013 11:21 am 

Jantar píše:
to je fuk. bílá medicina tohle stejně neumí léčit. ona ti akorát dá antidepresiva což jsou mimořádně nebezpečný jedy z dlouhodobého hlediska. A dále z nepříjemných situací dělají jen rutinu. Což sice funguje, ale je to zdlouhavé. Ale nevyřeší to skutečný problém. A to jsou programy v hlavě. jsem nešikovný, jsem horší než ostatní, jsem trapný, jsem nudný, jsem nezajímavý, jsme příliš průměrný,žádná pěkná mě nebude chtít, neumím si představit že by se do mě některá pěkná dívka zamilovala to dřív budou padat trakaře.

Ano to je pravda , jsi přesně takový a bude to tak.
Ale psycholog není doktor , nemá vůbec vzdělání jako lékař, nemůže ti předepsat lék, nevyzná se v nich. Je to jen rádce , kamarád, který má naštudovaný, jak odstranit ty vzorce z hlavy .
Moje psycholožka je moje kamarádka , má taky rodinu jako já, podobný problémy, akorát má vzdělání na to , aby věděla jak si s tím poradit.

PříspěvekNapsal: úte zář 24, 2013 11:31 am 

Jantar píše:

Pokud uvažuješ o "ádéčkách", jsi opravdu nezodpovědný magor. Za "ádéčka" a jejich účinky mají plnou zodpovědnost lidé, kteří si o ně řeknou a požívají je, nikoliv doktoři a lékárníci. Jedů je na světě spousta. Nikdo tě nenutí je užívat. Na druhou stranu, "bílé pláště" jsou velmi důležité. Až se vybouráš v autě a uřízneš si o kus plechu nohu, oni ti ji přišijou a za rok budeš zase chodit. To oni umí.

PříspěvekNapsal: úte zář 24, 2013 11:40 am 

já o AD neuvažuji. říkám že to jsou jedy, které člověka pomalu zavraždí. Ale zkouším třezalku a dobromysl.

PříspěvekNapsal: úte zář 24, 2013 11:43 am 

Jantar píše:
já o AD neuvažuji. říkám že to jsou jedy, které člověka pomalu zavraždí. Ale zkouším třezalku a dobromysl.

Nejsou to jedy. Jsou úplně neškodné. Ale nepotřebné a nedůležité.

PříspěvekNapsal: úte zář 24, 2013 11:44 am 

Markétuše píše:
Ano to je pravda , jsi přesně takový a bude to tak.

vždyt to říkám celou dobu. Musím se prostě smířit s osudem. O to tady hlavně jde. připravit se na to, že budu navždy sám.

PříspěvekNapsal: úte zář 24, 2013 11:47 am 

martina72 píše:
Nejsou to jedy. Jsou úplně neškodné. Ale nepotřebné a nedůležité.

je vidět že o tom víš kulový. schválně se mrkni na ten dokument na youtube jak týpek začal brát antidepresiva. nakonec zjistil, že z něj je prázdná schárnka bez emocí. už neměl úzkosti ale neměl ani smích, radost, slast prostě nic. byl prázdnej. a tak se rozhodl přestat brát ty jedy. několik měsíců trpěl jako zvíře. překonat tu závislost bylo peklo.

PříspěvekNapsal: úte zář 24, 2013 12:48 pm 

Jantar píše:
vždyt to říkám celou dobu. Musím se prostě smířit s osudem. O to tady hlavně jde. připravit se na to, že budu navždy sám.

Ano je to přesně jak říkáš . V tom případě nechápu proč tu dáváš dotazy na nesmělost ...jsi nemožný, neschopný a nikdy nic nedokážeš , nikdy nebudeš mít vztah ani sex ......tak se sebou smiř a od toho se odpíchni.........začni žít svůj děsnej smutnej život a neřeš pořád něco, co nemůžeš změnit .
Nejdůležitější je přijmout se takový, jaký jsi a nevyšilovat.

PříspěvekNapsal: úte zář 24, 2013 1:01 pm 

náhodou ale pokroky nemůžeš popřít.
1) přijde za mnou týpek z rádia když ná zazpíváš aspon 20 sekund dáme ti 2000 Kč. dříve bych si něco takovýho ani nedovedl představit. Naprosto vyloučeno že bych zpíval. dnes? klidně za ty peníze vklídku
2) představa že bych šel domů ke své přítelkyni seznámit se s jejími rodiči byla šílena. měl sem z toho hrůzu. dnes? klidně bych šel. A věřil bych si
3) sranda například se 3 kamáradama. 2 vyberou babu pro třetího a ten musí za ní jít pro tel číslo. dříve? nešel bych ani za nic. Dnes? klidně bych šel, vždyt je to jen legrace.
4) představa že bych zazvonil u sousedů a na něco se zeptal? dříve? utopie nikdy byhc tam nešel. dnes? ta představa mě neděsí a když by to bylo nutné tak bych šel.
5) už mě neděsí tolik to co si o mně lidí myslí.

myslím že nějaké pokroky za asi měsíc nelze popřít.

Naposledy upravil Jantar dne úte zář 24, 2013 3:08 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: úte zář 24, 2013 3:04 pm 

Jantar píše:
náhodou ale pokroky nemůžeš popřít.
1) přijde za mnou týpek z rádia když ná zazpíváš aspon 20 sekund dáme ti 2000 Kč. dříve bych si něco takovýho ani nedovedl představit. Naprosto vyloučeno že bych zpíval. dnes? klidně za ty peníze vklídku
2) představa že bych šel domů ke své přítelkyni seznámit se s jejími rodiči byla šílena. měl sem z toho hrůzu. dnes? klidně bych šel. A věřil bych si
3) sranda například se 3 kamáradama. 2 vyberou babu pro třetího a ten musí za ní jít pro tel číslo. dříve? nešel bych ani za nic. Dnes? klidně bych šel, vždyt je to jen legrace.
4) představa že bych zazvonil u sousedů a na něco se zeptal? dříve? utopie nikdy byhc tam nešel. dnes? ta představa mě nedělí a když by to bylo nutné tak bych šel.
5) už mě neděsí tolik to co si o mně lidí myslí.

myslím že nějaké pokroky za asi měsíc nelze popřít.

Takze si tu cely cas robis s ludi srandu \":)\"

PříspěvekNapsal: úte zář 24, 2013 3:07 pm 

Ne nedělám. to jsou jen pokroky běhěm 1 měsíce.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 184 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]