Jantar píše:
začínám si pohrávat s myšlenkou že bych někde na forum nějaké psychologické školy v brně napsal, inzerat že hledám nějakou studentku, která by se mnou vyrazila do ulic jako taková psycholožka po ruce a já bych oslovoval dívky jestli se mnou nechtějí chodit. Nešlo by o to si nějakou najít spíš by šlo o to prostě to zkoušet. samozřejmě kdyby se našla nějaká co by souhlasila tak bych jí musel říct, že to byla sranda a žádné rande nebude. A ta studentka by stála někde poblíž tak, aby to slyšela.. byla by takovou morální podporou po úspěších i neúspěších. Ale oslovoval bych jen ty, které by se mi moc nelíbily, protože pak by bylo snadné říct,že sem to nemyslel vážně a zároveň by mě nezasáhlo když mě odmítne. ještě před měsícem by podobné myšlenky byly utopií.
No tak tomu jsi ted nasadil korunu, není divu, že jsi na tom tak jak jsi, ty si jen dovedeš pohrávat s myšlenkami, které si zidealizuješ a navíc ani za své myšlenkové - natož pak reálnné jednání nejsi schopnej nést vlastní zodpovědnost, ale potřebuješ mentální podporu někoho jiného. Ty se potřebuješ za někoho schovávat, dělat citové sviňárny a když nevyjdou, honem honem k někomu, kdo ti pofouká bolístku a když to vyjde, vzroste ti sebevědémí tím, že máš možnost někoho ponížit odkopnutím. To je fakt nemoc a ty nezkončíš dobře. Tvůj život jsou jen představy, pro reálný život jsi nepoužitelný.
Uvědom si, že život je jeden velký bumerang a co vysíláš ty, byt by jen v myšlenkách, to se ti několikanásobně vrací. Ponižovat holky, co se ti nelíbí a dělat si z nich srandu, pokud je nějaká stejně labilní jako ty, tak si uvědom, jak by to s ní mohlo citově zatočit, ty jsi sebestředný a citově vyprahlý chorý člověk, na sebevědomou krásku by sis netroufl, na to bys neměl, neunesl bys její reakci. Na tvoje téma osobně už reagovat nebudu, není přínosem a v anonymitě jsi schopnej vyblejt neskutečný hovadiny, možná ve skutečnosti ani takovej nejsi,ale tady se prezentuješ jako neprostej dement, tak se víc neztrapnuj a neventiluj tu něco, co je stejně pro tebe prakticky nereralizovatelné.