Zdrávas Jaroslave. Přečetl jsem první dvě strany a pak si řekl, že napíšu. Nemůže být impetigo ze stafylokoka ze zubního kazu ve stádiu krvácení dásně, žeby cirkuloval v oběhu dokud člověk nedostane infarkt, a mezitím výjížděl ranami na povrch kůže? To mi řeklo kolektivní vědomí, když jsem zvedl sluchadlo a naházel tam indicie, ale nevím.
Kdysi jsem Vám psal, že mám problémy se zuby, budu zřejmě podvyživený, demineralizovaný a avitaminózovaný, cca 2010, ale nedostal jsem se ani k odeslání vlasů do Polska. Zuby mi odchází od 2004, ten první odcházel až do 2010 kdy vyřízli kořen na Karlově náměstí a zašili. Od té doby mi jich pár další odešlo, ale pořád je mám v puse. Impetigo jsem měl 2014, 2019, 2022 a teď zas. Poprvé jsem šel na Bulovku, napopáté mi dali atb s kortikoidy - Belogent, tím jsem to řešil i v dalších případech a už bych to chtěl řešit jinak a vůbec bych chtěl aby mi přestaly hnít zuby, i když to možná spojuji chybně.
Říkáte tedy stav střevní FAUNY, zavšivení kvasinkou a případně
játra? Životní styl mám neutěšený, nedbám o sebe, donedávna jsem celkem dost popíjel a kouřil, jídlo nezdravé a jen tak na pocit zasycení. Bral jsem i černý prášek od Lubomíra, protože jsem s ním dělal, ale ne natolik abych pozoroval změny. Nějak jsem se rozepsal, ale docela už bych to chtěl vyřešit, dokud mám ještě čas, alopati jsou ti poslední, ke kterým chovám důvěru a zrovna teď moc nevím odkud začít. Díky za cokoliv.