Markétuše píše:
To nepomůže , to jsou jen teorie .
Hladovku bych důrazně zavrhla, ta ho neskutečně rozhodí a skončí v léčebně , doufám že bude mít dost rozumu jí odmítnout, kdyby mu jí někdo vnucoval.
Kdybyste znal duševně nemocné milý pv, věděl byste že všichni se výrazně zlepšují v létě, to je normální průběh .........v létě je hodně vitamínů a slunce a tak se deprese (kterou mají schiz.také) výrazně zlepší , ovšem během roku zase zhorší, i když se člověk cpe vitamíny a zdravou výživou ......ale vy o duševních nemocech nevíte zhola nic .
Povazoval bych za serioznejsi, kdybyste si precetla to co kritizujete, tedy treba tu cast o hladovce v knize, kterou jsem uvadel. Pisete, ze to je jen teorie. Kdybyste si to precetla, tak zjistit, ze to bylo overovano na pacientech.
Jak pisete o tom zlepseni v lete, k tomu by bylo zajimave, kdyby Cakanka porovnala stav pritele v lete pred rokem a letos. Predpokladam, ze je to letos lepsi, kdyz to uvadela jako uspech.
A jeste jednou bych tu chtel uvest, ze netvrdim a ani jsem netvrdil, ze ma Cakanka nasadit pust, ale ze by pro ni mohlo byt uzitecny seznamit se s knihou, ktera uvadi radu pripadu uspesneho vyleceni. Pripadne navic prolezt treba diskuzi na curezone.com, staci dat do googlu
schizophrenia site:.curezone.com
A pak ta doporuceni zvazit a to co vypada nadejne a bezpecne zkusit, treba ten vitamin B3. Zda se, ze je rada moznosti, ktere spouste lidi pomohly, asi vcetne toho na co odkazuje PavelZ.
Velice se mi libi jeden citat Henryho Forda:
Henry Ford píše:
Ať už si myslíte, že něco dokážete, nebo si myslíte, že to nedokážete, v obou případech máte pravdu.
Ty moje odkazy jsou bohuzel v anglictene, pokud s ni ma Cakanka problemy a pokud by ji to zaujalo, snad nekdo pomuze.