Jarda píše:
Zelná šťáva je velice silný čistič a pomocí sirných a chlorných solí čistí hlavně střevní stěnu, což při požití většího množství může vyvolávat i silnou nevolnost. Nedá se tedy přesně říci kolik se jí dá pít, ale pomalu si to musíte vyzkoušet a nepřehánět to. Já jí klidně můžu vypít 0,5 litru, ale u zanesených lidí to bude znamenat značné potíže s nadýmáním, případně i další problémy. Pokud máte v průběhu hubnutí správné pH, tak to nijak nevadí a tělo se prostě srovná na svou váhu zhruba z 18 let. To co ztrácíte, takto neposoudím, ale to musíte vidět jak vaše tělo vypadá, podle mých zkušeností by mělo být normálně vypnuté a tkáně se smršťují rovnoměrně. Celulitida je vyloženě o kyselinách a pokud zmizí kyseliny, tak z větší části zmizí i celulitida.
Ted jste mě trochu zarazil s tím správným pH během hubnutí. Během hubnutí správné pH nemám, ale snažím se ho srovnat směsí melasy, jedlé sody, citronu a vody, jak jste mi doporučil. To, že není hodnota pH v pořádku přisuzuji zakyselování při hubnutí, ale na tom jsme se nadávno shodli, že tak to prostě chodí a lidem, kteří mají co shazovat se pH srovná až když se dostanou na normální váhu - je to tak? Moje tělo nebylo nějak pevné ani před tím, než jsem začala hubnout, ale je pravda, že na to, že jsem zhubla tolik za tak krátkou dobu mi nikde nic nevisí.