solator píše:
V první řadě děkuji za mimořádně pečlivě a obětavě vedené stránky!! Pijeme doma vodu z RO již mnoho let, minimálně 12, ale asi víc. Vše je v pohodě a nikdy jsem nezpozoroval žádné negativní vedlejší účinky. Spíš samozřejmě naopak. Všiml jsem si v diskusi, že se zde mluví o stupni vyčištění vody, s tím nemám zkušenost. Velmi rád bych poprosil o více informací, jaká čistota vody se považuje za "skvělou" a také jakým přístrojem se to dá změřit. Dnes jsem pátral a obvolal pár firem, vypadá to, že přístroj se jmenuje TDF metr, ale nikde jsem nic o něm nenašel a nejsem si jist, zda to je správná informace. Moc děkuji! A těším se na očistu jater. Držím dlouhodobé půsty, ty člověka velmi pěkně pročistí a zeštíhlí, ale přesto věřím, že Váš návod na očistu jater přinese skvělé výsledky. Mám s tím jednu zkušenost, ale to sem nepatří, napíšu, kdyby byl zájem. Děkuji Vám ještě jednou, Pavel z Olomouce.
Tak čištěním vody klesá její vodivost a právě tak se dá zjistit jak čistou vodu vlastně máte. Čím blíže k nule, tím lépe, měří se v mikrosimens a opravdu kvalitní voda má kolem 0,5 mS. Tyto parametry používá i moderní medicína u destilek pro nitrožilní aplikace, ale ty se ještě speciálně dočišťují, taková kvalita se na osmóze docílit nedá.