Belladonna píše:
Nebylo by pro mě nic horšího, než zjistit, že muž, do kterého jsem se zamilovala, přišel o panictví s prostitutkou jen proto, aby nabral zkušenosti a ostatní se na něj nedívali divně. Milovat se máš přece s někým, kdo je pro Tebe důležitý, koho si vážíš a opravdu ho miluješ. Člověk, který by tohle udělal by se mi zhnusil, já chápu, že bys to té ženě neřekl, ale alespoň co se týče mě, tak pokud bych to zjistila, byla by to pro mě velká rána. Vážila bych si toho, že jsi neměl jinou ženu, není hezká představa toho, že se někdo, koho máš rád, takhle intimně sblížil už s někým jiným, o to je horší, pokud by to bylo s cizí prostitutkou. Je mi 22 a mám takové názory, všichni nejsou stejní, zkus se rozhlédnout pořádně kolem sebe, ne po těch pěkných slečnách, ale srdcem, abys viděl opravdovou krásu, která je uvnitř. Hodně štěstí.
Belladona, trošku přeháníš. Vezmi si, dejme tomu, dva lidi, kteří jsou po nějakých rozchodech či rozvodech, mají několik dětí, třeba i dospělých, jsou ve středním věku. A seznámí se. To si budou vyčítat to, že s někým spali?
Dejme tomu, padesátiletá žena v mládí pětkrát s někým chodila (a spala s ním), šestého si vzala. Za 2o let manželství (spali spolu průměrně sedm tisíkrát) měla tři milence (jednorázově i třeba několik měsíců). Po rozvodu byla traumatisovaná a měla dalších pět milenců během relativně krátké doby, aby zaplnila díru v srdci (i jinde). Nakonec najde toho pravého (který to měl podobně), se kterým zase začínají žít a tvořit harmonický pár na desítky let.
To si mají vyčítat to vše předchozí?
Takže: mladý muž, který si pomůže překonat ostych či trauma z panictví tím, že se pomiluje za úplatu, není vůbec nic odlišného od těch zmíněných dospělých.