Zdravím, při hledání informací o černé masti jsem zavítal i tady mezi vás.
Objednal jsem si mast zde:
www.azvita.cz/cs/ostatni/135-cerna-mast ... 30-ml.htmlAplikoval na znaménka a přelepil náplastí. Po cca 19hodinách jsem náplast sloupnul a nic se "nestalo"
byla tam pouze ta mast zaschlá.
Respektive u jednoho znaménka se objevila mrňavoučká bílá kulička (jakoby vřídek/beďar/hnis?) a druhé znaménko beze změny. Mám je hned vedle sebe, tak jsem je namazal rovnou oboje.
Znaménka jsem namazal znovu a přelepil náplastí, ale chtěl bych se tedy zeptat, čím to je, že mast nezabrala?
Myslíte, že je mast třeba neúčinná, nebo má jiné složení než ta, kterou bych měl použít?
Mám znamének cca 20 - 25 a chtěl jsem je takto přírodně odstranit. Pokud by se se znaménkem nic nestalo, tak asi v odstranění pomůže jen kožní/chirurg, že?
Kolik znamének si myslíte že můžu mastí namazat, jenom třeba dvě, nebo můžu třeba rovnou 5 - 7?
Taky bych se chtěl zeptat, zda se mast dá použít na takové ty podezřelé ploché znaménka, nebo hnědé skvrny?
Jinak jak jsem zjistil, tak mast se musí po 24 hod. odstranit/smýt, maximálně to vyzkoušet ještě jednou. Mě jde o to, že kdyby to nezabralo, tak mě asi čeká návštěva lékaře, protože již mě ty vypouklá znaménka štvou
Děkuji.