Příloha:
Poznámka: Kámen
Kámen.JPG [ 23.89 KiB | Zobrazeno 20115 krát ]
Dobrý den,
jelikož můj příspěvek,rozpoutal menší diskuzi,trochu to rozvedu.
Po absolvování všech vyšetření na gastru,včetně sona,jsem vzniklou situaci konzultoval s lékařem.Seznámil jsem ho se svým plánem jaterní očisty.Byl jsem upozorněn na případné komplikace,které tu popisuje Kachně,tedy problémy se slinivkou, ucpáním žlučovodů apod.Byla ve mně tedy pochybnost a asi i strach.Jenže před několika lety byl můj táta po žlučníkovém záchvatu v nemocnici.Měl být operován.To odmítl a následně provedl několikrát jaterní očistu.Lékař ho varoval,že do týdne bude zpátky a prosit,aby ho odoperovali.Nestalo se,táta je bez problémů.Pak jsem na toto téma hovořil se svým spoluhráčem z oddílu,který je v mém věku - 37 let-,ten pro změnu žádné akutní problémy neměl,ale takové věci ho zajímají a provádí je.Potvrdil,že úleva je jednoznačná.Bylo rozhodnuto.
Ještě bych uvedl,že všechna ostatní vyšetření jsem měl perfektní - "jste zdravej jako řípa,jen máte velkej kamen".
Udělal jsem všechno podle návodu a vybral po uvážení i některé ze zkušeností diskutujících.Jakékoli sousto jídla,jsem naposledy měl ve čtvrtek v 15.00,v pátek do 18.00 jsem vypil snad 6 litrů vody,a 3. a 4. dávku vody se solí jsem vždy po půl hodině po požití zapil velkým množstvím vody.Půl hodiny po 10 v sobotu přišla jablečná štáva,v 10.30 jablko a banán,ve 12.00 rýže s vařeným kuřecím masem. atd,atd.
Pro Kachně na sonu jsem ještě nebyl,chystám se tam po druhé očistě.Ale pozor,svůj nález 3x1,5 cm jsem na sonu viděl,věděl jsem jakého je tvaru
a to co ze mně vyšlo je naprosto přesné.
Navíc bych chtěl upozornit,že po požití oleje s grepem,jsem v těch 20 minutách co jsem se nehýbal naprosto přesně cítil,jak "něco odchází".
A po kůře to vím naprosto jistě,ten útvar ve žlučníku není mám ho schovaný.Už když jsem ho na WC vypustil věděl jsem to jistě.Vím to i nyní,poslední 2 měsíce i když jsem neměl záchvaty byl žlučník pořád citlivý,jakoby živý pořád mně popichoval.To je pryč.A dneska jsem udělal zkoušku.Snědl jsem domácí tatarku s velkým množstvím čerstvé cibule,což předtím do 15 minut přineslo těžký,ale opravdu těžký i 6 ti hodinový záchvat.Dneska pohoda,navíc mně okamžitě přestaly bolet záda v kříži.Předtím každý den,mám kulatá záda navíc fyzicky dělám.připisoval jsem to tomu.Je to vážně pryč.
Nechci to všechno přeceňovat,ale vím jak mi je.A vík jak bylo předtím.Navíc jsem přestal po každém jídle říhat.
Je to individuální,je to o psychice.Nejsem žádný placený provokatér,který se Vás tady na něčí popud snaží přesvědčovat.Chtěl jsem touto cestou
prostě poděkovat .
Mějte se
Petr Habina