Dobrý den, nejsem sice dítě, ale také mě postihl zánět středního ucha, oboustranný. Před měsíce jsem ho rozehnala, ale vrátil se. Píšu, protože už nevím, kde dělám chybu.
Od pondělí mě bolelo v krku na mandlích, byly tam červené a bílé kuličky, tak jsem potírala mandle střídavě Lugolem, MMS a jedla oreganový olej asi 3x denně. Občas jsem šplíchla koloidní stříbro. Do tří dnů se to spravilo, ale ve čtvrtek v noci mi to vlezlo na uši. Pokračovala jsem oreganovým olejem, mimo jiné jsem od čtvrtka pouze na ovoci a zelenine, dávám vysoké dávky céčka a včera jsem začla brát MMS 1 vnitřně 3 kapky po hodině - s velkým rozestupem od céčka. Nos jsem prokapala urinou (do uší jsem neměla odvahu cokoliv kapat, mám k uším respekt díky hnusným zkušenostem z dětství). Večer jsem si udělala klystýr litrem vody, pak klystýr s 3dcl vody s MMS aktivované HCl. No, a v noci jsem nespala, k půlnoci jsem na chvilku klimbla a vzbudila, posadila se na posteli a ruplo mi pravý ucho a vytekl hnis. Rýmu nemám žádnou, žádný nudle, nic. Prostě jen ucpanou Eustachovu trubici, možná alergického původu, nevím. Ale loni jsem byla bez alergických projevů. Dnes jsem tedy přidala ještě kurkumu a beru Ibalgin kvůli bolesti a rozhánění zánětu. Vařím čaje z Vilcacory a jinak jsem v koncích. Možná jsem asi splácala všechno dohromady nebo nevím, ale vše dělám s časovým odstupem. Teď jen potřebuju vědět, jak pokračovat dál, aby mi neprasklo i to druhý (na pohotovosti jsem rázně odmítla píchání jehlou, prostě averze z dětství a docela nedůvěra k tomu doktorovi) a jak se toho rychle zbavit. Je mi 28 let a nikdy jsem nevěřila, že budu takhle zoufalá z uší až mě to rozbrečí...
Děkuji za jakoukoliv reakci a radu.