Kachně píše:
Tak leda že by ta semínka byl podvrh a třeba pšenice. Jinak to není možný a nic mě nenapadá. Já si ketony neměřím, ale ze začátku jsem je cejtil i čichem. Já držím keto jen kvůli dietě, takže jsem si dal přežírací den dnes. Za měsíc mám asi o 10 kilo míň.
A i při keto se musej počítat kalorie, pokud je na hubnutí. Já mám odhadem 1200Kcal denně, ale kolik je tuku v mase se nedá určit přesně, tak +/-.
A chlastám kvanta coca coly zero, kofein pomáhá dostat se do ketózy. A kokosový tuk prej taky, toho jím 20g denně.
Semínka jsem koupila ve zdravé výživě...slunečnici, lněné i sezamové...všechno namlela na makovém mlýnku (mám rovnátka a tak melu
) a uskladnila do mrazáku...Papírky Diapham zakoupila v lékárně a započala kontrolovat ranní moč cca od 3 dne...Jak už jsem psala výše...na snídani mám vajíčka s ghí máslem...s tím problém nemám a konzistencí mi to vyhovuje na rovnátka
k tomu přisypu směs semínek a ještě přihodím lžíci kokosového oleje...k tomu zakusuji půlku červené kapie. Na oběd a na večeři většinou půlku ledového salátu nebo zelené lusky zalité oliv. a lněným olejem + (uz. lososa nebo uz. makrelu,nivu,balkán,eidam) + směs semínek. Mléčné výrobky jsem z jídelníčku vyřadila (mlíko nepiju vůbec, jogurt bílý Holandii tak max. 3x za měsíc, když tak 15% šlehačku a nebo zakysanou smetanu), ale jak píšu nyní jsem to všechno úplně vyřadila.... Maso mne taky neláká...zamotává se to do rovnátek
.Kafe, čaj ani koly, fanty a pod. nepiju...fakt jen kohoutkovou...
Za celé 3 týdny jsem necítila acetonový dech, nebolela mne hlava....prostě v poho...ale podle toho co jsem o ketonce četla bych musela mít aspoň cca 4 kg dole za 3 týdny...
Když jsem si to počítala na výživ. kalkulačce, tak mám příjem tuků vyšší než bílkovin a sacharidy do 30g... Co se bílkovin týká,tak nevím jestli počítat g na kg váhy nebo g na kg aktivní svaloviny...
Můžete mi napsat co baštíte,že Vám to tak funguje?