Zdravím všechny,
jelikož už půl roku čistím tělo těmi mírnějšími prostředky, odkyseluji a snažím se jíst zdravě, tak ekzém na rukou se ani nehnul. A tak jsem si velmi dlouho pročítala toto vlákno o šance, abych se se vším seznámila.Před šankou jsem měla velmi dietní týden a okurkový režim a klystýry. Bude mi padesát a nikdy jsem se nečistila. Vážím 59 kg, měřím 162cm.
Vše jsem si připravila a prostudovala dle návodu na titulní straně ( jak jsou tam ty hezké obrázky stolice).
Také jsem četla i na jiných forech, že se mají cvičit 4 cviky za sebou, no ale natolik jsem důvěřovala postupu od p. Zajíčka, že stačí jen úklony, že jsem tedy po vypití prvního 1,5l cvičila jen tyto úklony - hezky v klídku, pozitivně naladěná. No a pod žaludkem to zabublalo a sifon naskočil. Bafla jsem další plnou petku s vlažnou vodou a solí a šup tam s ní, šlo to na dva dlouhé doušky a já si představovala, že sedim někde na lavičce na kolonádě ve Varech a je mi nádherně. A zase úklony.
Zle mi vůbec nebylo, ani jsem neměla plný žaludek, odtékání dolů ze žaludku fungovalo. No ale v tom místě se to nějak zastavilo a voda nechtěla téct dál dolů. Tak jsem jen tak pro jistotu začla cvičit všechny 4 cviky. Další vodu jsem nepila.
A najednou se,, kolonáda''
někam vytratila... Mastila jsem pro klystýr 2x a zase jsem cvičila... A zase se nic nedělo, vyteklo ze mě trochu hnědé vody z toho klystýru. Začla jsem v 8 ráno a bylo 10 hod. To už jsem byla dost na pochybách a v obavách o svoje ledviny jsem volala p. Zajíčkovi, ten mě uklidnil, za což mu moooc děkuji. Takže jsem pokračovala v opakovaném cvičení všech cviků a pak to povolilo. Opět jsem vypila další petku a cvičila, záchůdek a pak ještě jednu a cvičila- zas záchůdek,
voda byla čistá, takže jsem dokončila čajem a když vyšel, tak pak po třičtvrtě hodině rýži s máslem.Pak se dostavil nádherný pocit- něco jako úplný klid a štěstí....
Další dva dny jsem odpočívala, nic mě nebolelo, jen svaly od cvičení.
Píšu svoji zkušenost a doporučuji všem šanku - ale nebuďte tak sebevědomí- jako já a radši si vše projděte, popřípadě si vemte asistenci někoho zkušenějšího. Podívejte se i na videa, což jsem já neudělala. Nechci tímto příspěvkem nějak očernit p. Zajíčka, že tam má napsáno, že jemu stačí úklony. Každý jsme jiný a já začátečník.
To byla jen a jen moje blbost, že jsem si nepročetla i první příspěvěk na začátku vlákna, kde je krásný návod ke stažení.
Mylně jsem se domnívala, že je stejný jako ten na titulce.
Budu pokračovat v očistách a začínám se sirnou patlanicí.
Děkuji za vaše stránky p. Zajíčku, moc mi pomáhají